Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesor PIC - dilema

Vizitator Vladutz_by

Postări Recomandate

Vizitator Vladutz_by

Am o mare intrebare ? :d poate pare banala dar pentru mine nu e asa :DAm un procesor PIC si vreau sa stiu daca programul care este inscris pe el se poate copia in calculator :? evindent cu ajutorul unui progrmator sau a unei placi de dezvoltare ;)pls help urgent :Dmerci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristiano

1

• bogdanm

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vladutz_by

deci in cazul in care sunt protejate e de rau :(( nu se poate face nimic ?dar se protejeaza greu ? ce sanse sunt ca un procesor PIC sa fie protejat ? adica se realizeaza usor o asemenea protejare ?

Link spre comentariu
Vizitator alex

Optiunea de protectie este oferita de producator si din punctul de vedere al utilizatorului implica setarea unei optiuni. Este acceptata ideea ca odata protejat, este mai scump sa scoti codul din el decat sa angajezi un programator (sau o echipa) sa iti scrie softul de la 0. In concluzie, apuca-te de programat :)

Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by

deci daca cel care a programat picul a setat optiunea aceeia adio copiere :Dusor de zis apuca-te de progrmat :d dar cum nu stiu nimic :( adica stiu instructiunile de baza while for if etc.. dar in rest nimic :) cum sa invat ? si nu imi dati linkuri cu tutorials in engleza ca tot am incercat si eu sa mai invat de pe acolo da ... :Dnu e asa usor daca nu iti explica nimeni

Link spre comentariu

care este diferenta dintre pic si memorie eprom ?la memoria eprom este aceeasi treba cu copiatul ?

Diferenta e incredibil de simpla: PIC-ul e un procesor, pe cand memoria e o ... memorie. Daca nu stii diferenta dintre un procesor si o memorie, iti sugerez foarte serios sa incepi sa cauti carti si sa inveti lucrurile de baza.La memoria EEPROM nu exista un standard pentru treaba cu copiatul, la fel cum nu exista nici la microcontrollere. Unele au protectie, altele nu. In general insa, memoriile EEPROM nu au protectie la citire.Ca regula generala, nu prea o sa gasesti pe nimeni care sa-ti dea mura in gura, mai ales daca pui intrebari de felul celor de mai sus. Sugestia ramane in picioare: ia niste carti si da-i bataie. Bafta ;)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări