ReLLaXX Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 Sunt curios daca a folosit cineva acest difuzor. Am primit unul in teste de la firma West Sound, reprezentanta SAL in Cluj. La prima vedere difuzorul ofera foarte multe pt pretul lui, aprox 4,4 milioane + TVA. Saptamana viitoare voi reveni cu detalii. Pana atunci, daca a folosit cineva acest difuzor si vrea sa-si exprime parerea, il rog sa o faca aici. :wink: Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 27, 2005 Partajează Postat Februarie 27, 2005 Ai incercat difuzorul?Care e concluzia? Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Februarie 27, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2005 Concluzia e ca difuzorul ar trebui preparat putin inainte sa fie folosit. Are lipsa de lac pe bobinaj si de adeziv in punctele de montaj. Daca vrei sa-l folosesti pe un amplif cuminte, nu e nici o problema. Dar daca vrei sa-l duci la limita, trebuie pregatit putin. Eu am facut unul care merge deja de mai bine de 6 luni la puteri destul de mari si nu are nici o problema. Oricum, nu sunt difuzoare recomandate pentru SQ. Nu sunt destul de precise, dar daca ai nevoie de mai multa presiune si mai putina calitate, cu LPF setat la 80 Hz si catre 200-250W in el, suna bine.Ar mai fi multe....dar daca te intereseaza sa cumperi unul, spune-mi si-ti dau mai multe detalii. Eventual pe PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum