Vizitator petracke Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Buna! Ma numesc Petre si am o problema pe care sper sa o pot rezolva cu ajutorul vostru.Am cumparat un Aro 244 Diesel cu motor Andoria de 2400 an fabricatie 2001. Din pacate nu merge turometrul analogic, bordul este exact la fel ca cel de la dacie 1310. Au fost facute niste modificari la partea electronica de catre vechiul detinator si as vrea sa stiu unde trebuie legat si cum, (turometrul analogic). Daca-mi puteti trimite o schema, sa ma indrumati catre un site sau doar sa-mi spuneti ce sa fac, as fi foarte ferecit. Va multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Vezi ca exista aro forumAcolo cred c-o sa gasesti mai mult ajutor Link spre comentariu
johans Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Salut,Eu am incercat schema cu NE555 ,de pe T.ehnium Forum/turometru diesel si m-am legat la alternatorul de la un ARO 244 ,pe unul din fire inainte de puntea cu diode (Ra 120)........dar nu mi-a functionat .Am folosit ampermetrul de la turometrul care era in bord . Poate am gresit eu ceva..........daca roteam din vr1 (100k) ampermetrul indica ....Cu stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum