Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SURSA TEA 1039

Vizitator oniciuc liviu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• sorinpavel

2

• naetv

1

• megabit

1

Top autori în acest subiect

domnule , nu mai imi trimiteti mesaje private...!pentru inceput , nu inteleg ce doriti...?schema interna a lui tea1039 sau schema de aplicatie a lui tea 1039...?fiti mai explicit ,va rog... :da

Link spre comentariu

1-- din pacate pentru domnul megan , cunosc foarte bine domeniul...! problema este ca marea majoritate a caietelor mele service sau a cataloagelor cu scheme sint tiparite pe hirtie...!desi am chiar 2 scanere , spre rusinea mea , recunosc ca mi-e lene si nici nu am timp sa le scanez...! iata motivul real pentru care nu prea dau eu documentatie ...!2-- televizoarele mele sint de o exceptionala calitate...deci , se strica extraordinar de rar , iar atunci cind se strica , da , recunosc , mi-e lene sa le desfac ...pentru ca nu am timp , imi permit sa chem prieteni buni pe care ii platesc sa mi le repare...! asa ,si...? care e problema dvs...? va ofticati...? :ciuda: 3-- nici nu am incercat si nici nu am vindut macar 1 singura telecomanda cuiva de pe acest forum...cel putin de cind m-am inscris si pina astazi...!4-- tea 1039 intra si in sursa de sharp , nu numai in philips...! evident , schema de aplicatie din sharp difera de cea din philips...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări