Vizitator oniciuc liviu Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 buna seara va rog sa-mi trimiteti schema Ci. TEA 1039Va multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 domnule , nu mai imi trimiteti mesaje private...!pentru inceput , nu inteleg ce doriti...?schema interna a lui tea1039 sau schema de aplicatie a lui tea 1039...?fiti mai explicit ,va rog... Link spre comentariu
Vizitator oniciuc liviu Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Schema externa de aplicatii a ci TEA 1039 Link spre comentariu
megabit Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 In link-ul de mai jos gasesti tea1039 in sursa de Philips sasiu G110 . Domnul misu peste care ai nimerit nu cunoaste , el isi repara televizorul la prieteni - pe aici incearca sa-si vinda numai telecomenzile .http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=17&t=46343 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 1-- din pacate pentru domnul megan , cunosc foarte bine domeniul...! problema este ca marea majoritate a caietelor mele service sau a cataloagelor cu scheme sint tiparite pe hirtie...!desi am chiar 2 scanere , spre rusinea mea , recunosc ca mi-e lene si nici nu am timp sa le scanez...! iata motivul real pentru care nu prea dau eu documentatie ...!2-- televizoarele mele sint de o exceptionala calitate...deci , se strica extraordinar de rar , iar atunci cind se strica , da , recunosc , mi-e lene sa le desfac ...pentru ca nu am timp , imi permit sa chem prieteni buni pe care ii platesc sa mi le repare...! asa ,si...? care e problema dvs...? va ofticati...? 3-- nici nu am incercat si nici nu am vindut macar 1 singura telecomanda cuiva de pe acest forum...cel putin de cind m-am inscris si pina astazi...!4-- tea 1039 intra si in sursa de sharp , nu numai in philips...! evident , schema de aplicatie din sharp difera de cea din philips...! Link spre comentariu
Vizitator oniciuc liviu Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 tot nu am gasit un link sau forum de pe care sa pot vedea schema ma ajuta cineva? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Ia vezi daca te ajuta http://www.datasheetarchive.com/datashe ... 34478.html Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Ia vezi daca te ajuta http://www.datasheetarchive.com/datashe ... 34478.htmlAm uitat sa-ti spun sa dai "download".Ai acolo o schema de aplicatie.Succes Link spre comentariu
Vizitator oniciuc liviu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 multumesc pentru ajutor am gasit schema . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum