Florin berdila Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 nu înțeleg cum fac la acel aparat Sunma are sus ohmi apoi dcv si altele dacă masor tensiune la priza acu se ridică la 100 sau mai mult deci nu stiu exact ce împart la ce si cum poate îmi arată cineva un mic desen Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Pune o poza cu aparatul de masura si te lamurim. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Este din acela cu ac si cadranu are sus scala ohmi apoi scala V .mA apoi scala Ac10v apoi scala dB poza nu pot să încarc acum Este din acela cu ac si cadranu are sus scala ohmi apoi scala V .mA apoi scala Ac10v apoi scala dB poza nu pot să încarc acum Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Pune o poza cu aparatul de masura si te lamurim. Optimistule... 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Optimistule... Din lipsa de ocupatie... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 off topic, mai bine ia-ti unul digital 10-15 lei !! Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Florine, uite niste poze cu un multimetru analogic,asemanator cu ce ai tu: ...spune pe pozele astea ce nu intelegi.... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 da domnule Flomar asa îl am dar mult mai mic ce nu înțeleg este fiecare grila în parte cand acea grila corespunde ce masor eu Ac grila roșie este dacă masor 220v acu nu se duce peste cap daca scala este până la 10 ?si celelalte scale? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 (editat) Pentru ce-ti trebuie tie se afla intre scala de Ohmi de sus si grila rosie de jos.Nu ai decit sa asezi comutatorul pe nivelul de tensiuni continue sau alternative ce vrei sa masori(pe un nivel mai mare decit estimezi ca ar fi acolo) DC sau AC.volti, sau amperi. Editat Martie 3, 2017 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Spune-ne ce vrei sa masori si spune-ne daca aparatul tau e asta http://audax.com.my/images/product-multi-tester/sanwa-yx-360tr-1.jpg Apoi iti vom spune pe desen unde bagi firele, cum rotesti butonul, cum citesti si cum sa te protejezi. E foarte important pentru tine. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 da domnule Fanelforum așa este și al meu poate ma ajutați cum să-l folosesc ,cineva spunea că valoarea setata de buton rotativ se împarte la numărul de diviziuni de pe cadran si rezultatul se înmulțește cu liniutele arătate bc de ac si aflu tensiunea este așa? si ultima grila acea dB ce masor ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Tot eu sunt acel cineva. Pe db nu ai tu treaba. Hai sa masuram tensiunea prima data. Ce tensiune ai vrea sa masori? Va rog, daca il sfatuiti, tineti cont ca aparatul are niste sonde groase cat firele de casti de telefon, nu cred ca are vreo siguranta si in directia opusa ACV se afla domeniile de curent, daca nu bungheste liniuta de pe selector trebuie sa treaca pe digital... asa am trecut eu de la analogic la digital. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 nu mă lămurește si pe mine nimeni cu aparatu de masura cine îmi spune ce semnifica fiecare grila în parte Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Dar nu mai bine folosești un multimetru digital, dacă tot nu reușești să înțelegi cum se folosește unul analogic ? Nu mai ești nevoit să faci nici calcule și precizia e oricum mult mai bună chiar la un multimetru de 15 Lei față de acel analogic, care probabil nu are eroarea sub 4% la cap de scală... Oricum, subiectul acestui topic era chiar despre un aparat digital (DT 830-B).......în rest e offtopic. Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Am muncit aproape 2 ore pentru desenul asta...sunt curios daca Florin intelege , in sfarsit , cum sa masoare.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum