Vizitator myrko Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Am achizitionat acum 2 ani un Creative s750 7.1 si dupa un an de folosire normala(nu l-am tinut niciodata la maxim) a inceput sa cada intai o iesire, apoi a doua, apoi tubul de bass a inceput sa faca urat. Atunci l-am pus in cutie pentru service si spre marele meu "noroc" am constatat ca am pierdut garantia. Zilele trecute m-am gandit sa-l repar cumva dar dupa 2 zile de munca cu un electronist nu am facut altceva decat sa ii constatam decesul (2 finali arsi, 2 jumate arsi si unul bun). Merita inlocuiti cu ceva asemanator sau ma gandeam sa le fac pasive(eventual sa scot difuzoarele si sa le pun in cutii de lemn si sa pastrez tubul de bass asa cum e)? http://www.xbitlabs.com/articles/multim ... 750_4.html Problema majora este ca sistemul se incindea prea tare...asta e SCUMP si PROST Astept parerile voastre...Multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 din punctul de vedere al pretului mare de achizitie al sistemului , merita sigur reparat...! Link spre comentariu
costy Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 dupa cum arata interiorul merita cu varf si indesat Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Creative'urile alea au niste amplifuri foarte bune, insa sunt si complicate si din cauza asta greu de reparat. Eu zic sa gasesti pe cineva care sa stie sa ti'l repare cum era el original, merita. Link spre comentariu
Vizitator myrko Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Chiar si daca il repar nu am garantia ca va merge nu stiu cat, chiar si daca pun raciri pe el...este prost conceput...si plus de asta pot folosi alti finali decat cei pe care ii are (Bash sta575)...daca da ce model? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum