IoNuTx Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Nu are cineva dintr-e voi o schema de amplificator de 100w pe 4 ohmi ? Va rog daca se poate sa imi dati linku Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 cu 6x6p3s/canal in PP sau 4xGU50 in PP ,bineinteles la fiecare folosit un traf adecvat de iesire cred ca vei reusi sa scoti aceasta putereP.S: pt schema cu 6p3s vezi ampliful lui danzup Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Schema http://www.bonavolta.ch/hobby/en/audio/kt88_6.htm Simplu si eficient, traful de iesire dicteaza totul. Am vrut sa-l fac eu mai demult insa am renuntat din lipsa de timp si trafuri de iesire corespunzatoare. Nu merita sa faci un monstru de 100W si sa-i pui niste caricaturi de trafuri. Va suna oribil si e pacat de banii investiti in piese. Daca ai timp si materiale sa-ti realizezi singur trafurile e ok, daca nu trebuie sa le cumperi (Hammond de exemplu la 100E bucata + transport). Poate te ajuta Gabriele in acest caz. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Multumesk ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum