Vizitator bunoara Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 Am si eu o mare problema. Am o telecomanda PILOT OGS 01 si careva a binevoit sa apese pe butonul ala plat pe care scrie code apoi a tastat la intamplare./ Din momentu ala telecomanda nu mai mere :( adica emita da tv nu simte. Unde as putea gasi o lista cu tipurile de TV si codurile corespondente??? Link spre comentariu
MishuL Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 E ditamai lista. Am eu acasa, tu zi ce TV ai. Potzi da shi sa caute singur dar nu shtiu eu pe dinafara cum. Link spre comentariu
djvas Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 da un mail la [email protected] cu problema ta si nu uita sa le specifici ca ai vorbit cu mine sa te ajute Link spre comentariu
Vizitator dan velici Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 din cate stiu cautarea automata se face astfel:se apasa simultan tastele de pe telecomanda SET si TV dupa care incepe cautarea propriuzisa apasand tasta STAND BY . O lista cu coduri o potzi gasi pe site-ul Pilot http://www.sarelektronik.com/default.asp dar trebe sa dai cautare dupa modelul de TV unde afiseaza atat echivalentul telecomenzii cat si codul pe telecomenzile pilot universale. :idea: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum