Vizitator Mike67 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Rectific, cu scuzele de rigoare, acele sunt marcate " conzert ". Acum le-am privit bine cu lupa, in targ mi s-a parut ca scrie altceva. Mea culpa! Link spre comentariu
Vizitator apusamurg Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Buna ziua stie cineva unde as putea gasi ceva informatii despre un patefon marca KIDSON ? Multumesc Buna ziua Stie cineva unde as putea gasi ceva informatii pentru un patefon marca KIDSON? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator apusamurg Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 se pare ca nu mai scrie nimeni nimic pe aici Link spre comentariu
Vizitator tiberica Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 (editat) Salutare! Caut o frână mecanica si o membrana de la capul de redare pentru patefon Metrom. Ma puteti ajuta? Are cineva de vanzare? Se poate inlocui de la alt aparat? Multumesc anticipat! Tiberiu Editat Martie 2, 2019 de tiberica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum