gogutu Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 SALUTARE la toata lumea.Am si eu o antrebare :are cineva vreo schema pentru încarcat acumulatori mai uzati?Am vazut undeva pe net dar nu mai stiu unde am uitat sa copii site-ul va multumesc mult Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Vezi ca la inceputul cuvintelor,conform limbii romane,se scrie cu î nu cu â Eu nu cunosc siteul Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Gen? Oricum toate merg cam la fel. A, uite ca s-a mai discutat. viewtopic.php?f=14&t=35087 Link spre comentariu
gogutu Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 multumesc pentru schema si nu te supara pentru ca am scis asa sunt lovit la mana si am doua degete care nu le simt .inca odata multumesc pt. schema Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 okbafta la montajvezi insa ca montajul asta doar descarca,deci intai trebuie sa incarci acumualtorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum