Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TCP/IP cu microchip

Mar

Postări Recomandate

Am o mare problema si habar n-am de unde sa incep. Vreau sa fac o interfata cu un microcontroller microchip care sa-mi trimita date pe TCP/IP. Am eu ceva dar nu deloc suficient. Schema pe care o am eu utilizeaza o placa de retea cu un procesor RTL8919AS pentru transmisie,in schimb nu da informatii despre programul ce trebuie introdus in PIC.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

2

• Mar

2

• Cristiano

1

• sifor

1

Top autori în acest subiect

Am facut eu TCP intr-un PIC. Crede-ma nu e usor de loc ! Daca nu te pricepi la networking si la PIC-uri (hard si soft), nu prea ai ce cauta in problema asta. Este mult de imvatat pina sa scrii prima linie de cod.Don Mario

Link spre comentariu

Nu e chiar asa complicat daca modifica niste cod deja existent. Un exemplu foarte bun e cel dat de mine. Mi-a luat o dupa-amiaza sa portez codul de acolo pe o platforma complet noua. Cu tot cu driver de Ethernet ;)

Link spre comentariu

Mai draga........ poate tu l-ai construit, dar eu nu inteleg nimic din ce mi-ai dat, chiar daca ma pricep destul de bine la PIC-uri si la networking.Daca ai ceva mai... pentru mine mi-ar fi de mare ajutor.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

What's it all about? The idea is simple: take a PIC (Microchip's microcontroller) and connect it to an ethernet card. Write some code and get a really small and really cool webserver. Nu cred ca asta cauta Mar ... dar pe cat de ciudat, pe atat de interesanta chestia cu "webserver".Cat de cool poate fii... numai autorul stie... Oricum... interesant!

Link spre comentariu

am eu placa de dezvoltare + card ethernet, amble proiectate de mine, cu PCB profi (silkscreen si soldermask), si comunica prin bus PC104 (ISA industrial).

folosesc un PIC18F6720 si un controler ethernet RTL8019AS.

daca sunt amatori din Timisoara care vor sa scrie codul pt un webserver, similar cu cel de la Microchip, dau sistemul hardware ca recompensa :wink:

pt mai multe detalii pot fi contactat la [email protected]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări