Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme Inchidere Centralizata

Vizitator milw0rm

Postări Recomandate

Vizitator milw0rm

Va rog sfaturi/ pareri: - mashina are IC electrica pe toate 4 protierele + portbagaj - nu are alarma; - am decat o singura cheie cu butoane de deschidere / inchidere care nu functioneaza- am schimbat bateria, nu are efect.- am incercat acea resetare prin care pun contactul, si cu usile inchise tin apasat pe butonul de inchidere / deschidere, nu a avut nici un efect- vreau sa montez ceva, nu shtiu ce, ca actzionand telecomanda sa descui / incui ushile; EDIT: Este vorba de un seat cordoba 1.9D 98`Multzumesc pentru sprijin.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

3

• Dr.L

1

• hip_hop7575

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E 50 ron o centralizata in supermarketuri :nebunrau: In functie de centrala centralizatei,exista diverse variante de a se supune alarmei. Variantele le gasesti de obicei in carticica alarmei :da

Link spre comentariu

ba noi am cititi bine... tocmai de aia decat sa mergi la reprezentata sa-ti dea alta cheie pentru centralizata ta care te costa probabil la vreo 600 ron mai bine pui o centralizata universala cu telecomanda care te costa 10-20%. iti recomand modelul care ti-am spus in primul reply

Link spre comentariu
Vizitator milw0rm

Eu speram ca imi poate explica cineva de ce nu imi merge butonul de pe cheia actuala, si cum pot remedia asta fara sa cumpar alta inchidere. Varianta pe care mi-ai spus-o tu o stiam si eu deja, era la mintea cocosului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări