Vizitator Crossfire Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Am si eu o intrebare se poate lucra cu o antena motorala pe 2 statii taxi motorola GM-340.Va multumesc astept raspunsuri Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Adica sa folositi doua statii (doua dispecerate) pe o antena? Nu prea...Diplexerele se folosesc pentru frecvente gen 2m/70cm. Asta este un filtru ; intra semnal de 70cm in antena, iese spre statia de 70 cm si tot asa. Link spre comentariu
Flor Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Raspunsul cel mai simplu e NU. Hai sa analizam cazurile posibile.Ambele statii pe receptie. Daca se vorbeste simultan pe ambele frecvente, soferul va intelege lulu...Daca o statie emite, cealalta e pe receptie. Si fara un circuit special toata puterea de la emitator se va duce in etajul de intrarea al statie care e pe receptie, asa ca din ceva sigur va iesii fum...Ambele statii emit simultan. Iti garantez ca vei obtine scantei, fum si si alte efecte calorice, auditive, etc.. Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Se poate, dar nu direct. Trebuie folosit cate un circulator intre antena si fiecare statie. Nu e ceva care sa sa fie abordat de cineva fara experienta in domeniu. Link spre comentariu
Vizitator Crossfire Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Cirip poti fi putin mai explicit te rog adica imi poti spune ce e mai exact acel circulator ms Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Cirip poti fi putin mai explicit te rog adica imi poti spune ce e mai exact acel circulator ms Exemple: http://www.google.ca/search?hl=en&sourc ... circulator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum