Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu service

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gorgan

10

• tehtronics

6

• daisarqx

1

Top autori în acest subiect

Cand actionez MENU , apare prima fereastra din meniul principal " PICTURE " , nu imi apare nimic , ceva liniute in care sa introduc un cod ! Nu stiu sa il aduc in situatia de cerere a unui cod !

Link spre comentariu

Dupa ce aduci volumul la mimim, tastezi rapid de pe telecomanda(in decurs de 3-4 secunde, toata secventa): MENU-6-4-8-3 si vezi ce apare pe ecran.

Totusi ce problema ai cu TV-ul ?

Link spre comentariu

Da , am incercat cum ai spus si la tinerea apasata a tastei MENU si apasand cifrele , la fiecare apasare de cifra imi apare ferestre de setari din meniul principal al Tv-ului . Am avut necazul sa raman fara culoarea albastra si am trecut la treaba ! Am decuplat fise de pe sasiu inclusiv de langa jungla si mi-au disparut programele din memorie si amplitudinea pe cadre a ramas mai mica si am nevoie sa o aduc la normal in partea inferioara a imaginii . Lipsesc c-am 3 cm si este tare enervant !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări