Vizitator alex_inthemix Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Buna seara!Doresc sa modific partea de amplificare la o pereche de boxe PC Microlab SOLO 6, sa maresc puterea si sa dau un plus de fidelitate sunetului.Ce doresc eu de la domniile dvs este recomandarea unei persoane cu mana fina, cu ceva cunostiinte in domeniul electronicii, electronist sau nu, care sa ma ajute cu micul proiect, sa ma indrume, pentru obtinerea unui rezultat final cel putin decent, contra cost evident. Tin sa precizez ca detin o parte din piesele pe care as dorii sa le implementez.Sa nu uit, valabil pentru Bucuresti.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Tot ce poti face este sa ii umblii la sursa de alimentare.Nu poti sub nici o forma sa pui putere mai mare pe acele difuzoare.Ele sunt de vina pentru distorsiuni aproape de maxim. Link spre comentariu
Vizitator alex_inthemix Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Multumesc Den pentru reply, difuzoarele le-am incercat pe un amplificator cu cojones, asta comparativ cu cel standard si rezultatele au fost mult mai bune. Tocmai lucrul acesta m-a determinat sa iau decizia respectiva, buna sau rea, ramane de vazut. In plus, am ramas cu niste piese de la un amplificator Denon, printre care si un transformator toroidal destul de gras, ochiometric cred ca are undeva pe la 200-250 VA. Problema este ca acesta are un fir in plus comparativ cu traful Microlab-ului: - Microlab - 2 fire input, 3 fire output; - Traf Denon - 2 fire input, 3 output plus unul alb ? Poze cu traful Denon : http://img8.imageshack.us/i/sany7049.jpg/ Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 simplu. il alimentezi, apoi cu un multimetru masori ce tensiuni ai pe firele respective. e posibil cel alb sa fie priza mediana la primar, pt conectare la 110v, dar poate ma insel. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 E mai simplu s? verifici înainte cu ohmmetrul dac? firul alb are leg?tur? cu primarul sau secundarul. Dup? cum ?tiu Denoanele, cred c? e priza ptr 240V, dar trebuie verificat. Link spre comentariu
Vizitator alex_inthemix Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Multumesc tuturor pentru amabilite si promptitudine, am rezolvat pana la urma.Am inlocuit traful cu unul toroidal ( nu traful Denon deoarece s-a doveddit a fi overkill pentru micutele Microlab-uri ), refacut crossovere de la 0, tapetat cutii cu material fono absorbant si voila, sunetul s-a schimabat complet. Link spre comentariu
Vizitator alex_inthemix Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Se poate inchide, multumec inca odata forumistilor. Link spre comentariu
Vizitator alex_inthemix Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Cumpar partea de amplificare Microlab SOLO 7 (exclus 7C), in stare perfecta de functionare, fara partea de alimentare.Dupa cum spune anuntul, cumpar, sau ofer la schimb partea de amplificare Microlab SOLO 6 plus diferenta. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Aici postezi daca vrei sa cumperi viewforum.php?f=60 , nu la "amplificatoare" ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum