Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setare Imprimanta

GeoMar

Postări Recomandate

Am o imprimanta HP LaserJet P3005 si nu stiu care setare este mai buna pentru imprimarea cablajelor pe hartie [sau alt suport] pentru transferul cu fierul de calcat.Deoarece nu cunosc acest termeni am atasat o poza in care sunt setarile disponibile si poate cineva mai priceput imi va explica si mie cum este cu dpi,lpi,etc.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

2

• Mikrosha

1

• lorik199

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dots per inch, adica fiecare inch de pe hartie, din cate puncte individuale sa fie format. LPI=lines per inch, adica linii distincte. Cu cat e mai mare LPI-ul, cu atat imaginile grayscale arata mai fin. N-ai nevoie de asa ceva la un cablaj, lasa-l pe 600dpi. Dezactiveaza-i Economode, daca are. Sau orice setare care ii limiteaza cantitatea de toner care ajunge pe hartie. Bottom layer il printezi ca atare, top layer (daca exista) il printezi in oglinda. Ai grija cu [sau pe alt suport] sa nu fie hartie prea subtire care s-ar putea sa se blocheze in imprimanta,in intregime sau pe bucati, si sa-ti dea batai de cap s-o scoti.

Link spre comentariu

Adevarul este ca nu fac serii de mii de cablaje pe luna. Fac ocazional de cate ori am nevoie, asta depinde si de timpul liber. Despre economie,sau faptul ca se consuma tonerul repede,OK,dar nu e o problema acuta faptul asta, imprimanta este de la servici si deja mai am un cartus rezerva care a venit odata cu imprimanta [acum vreo 2 ani]. La nevoie comand altul. :rade: Cartusul nou nefolosit de vreo 2 ani, are ceva ? Citisem ceva de niste CIP-uri care sunt pe ele,sau cam asa ceva.Mersi pentru sfaturi.Am sa merg pe Prores 1200 [170LPI]L.E. Referitor la suportul de imprimare, asa cum spune @Mikrosha, am atentie si pot spune ca am imprimat pe mai multe tipuri de hartii, inclusiv pe folii pentru plastifiere, pe care le-am lipit cu scotch pe o hartie normala imprimata in prealabil cu desenul cablajului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări