Vizitator daddy2285 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 stau la casa iar distanta de la emitator pana la receptor e de aprox 100 de m cu vreo 3pereti obstacol.Ma intreb daca soneria wireless e ok in cazul meu?am inteles ca iarna ingheatza bateria de la buton si numai functioneaza.As merge tot pe fir dar nu stiu de unde sa cump o sonerie cu fir,cu tensiune mai mica decat cea de la reteaua electrica,ce cablu imi trebuie?Multumesc anticipat pt rasp! Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 stau la casa iar distanta de la emitator pana la receptor e de aprox 100 de m cu vreo 3pereti obstacol.Ma intreb daca soneria wireless e ok in cazul meu?am inteles ca iarna ingheatza bateria de la buton si numai functioneaza.As merge tot pe fir dar nu stiu de unde sa cump o sonerie cu fir,cu tensiune mai mica decat cea de la reteaua electrica,ce cablu imi trebuie?Multumesc anticipat pt rasp!Gasiti in magazine specializate si sonerii cu fir. In instructiunile proprii va arata cum se monteaza. Daca nu intelegeti ce scrie acolo apelati la un prieten cunoscator. Nu cred ca solutia fara fir este optima. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Eu am vazut sonerii cu fir, au butonul legat printr-un fir de vreo 2 metri sa il pui afara.Alimentarea de de la 3V sau 9V, nu mai stiu, oricum pe baterii. Deci ar trebui doar cablu prelungit. Se gasesc, la magazinele de electrice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum