cosmin_ctin2005 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Salutare,Am facut un program de 5400 de linii si mai am nevoie de "program memory". Ce memorie externa pot sa folosesc si cu ce instructiuni accesez aceasta memorie in ASM.Multumesc anticipat Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Imi cer scuze ca sunt off-topic, da' ce face programu' ala gigantic? Link spre comentariu
francezu Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Nu prea se poate ,sau cel putin nu usor. PIC-ul nu poate sa execute decat instructiuni aflate in Program Memory,deci ar trebui sa se faca citirea unei memorii externe in care ai scrise instructiunile ,copierea lor in memoria program (f887 are aceasta capabilitate) ,apoi executarea lor. Memoria program trebuie rescrisa periodic cu alte instructiuni si chestia asta complica rularea programului util; in cazul necesitatii unor sincronizari precise, ex. usart etc, ar fi foarte greu de realizat.Daca nu ai facut-o pana acum ,eu zi ca ar trebui sa incerci o optimizare pentru codul scris deja. Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Salutare,Am facut un program de 5400 de linii si mai am nevoie de "program memory". Ce memorie externa pot sa folosesc si cu ce instructiuni accesez aceasta memorie in ASM.Multumesc anticipat Pe scurt, nu poti. F877 nu scoate busurile afara.Pe de alta parte, F877 contine 8Kcuvinte de flash. Sunt surprins ca nu incap 5400 de linii de cod. Nu cumva ai tabele de date acolo? Daca e asa, atunci o posibila solutie este sa memorezi datele intr-un eeprom serial si sa le scoti de acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum