Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bipolari complementari 100V / 30A

Postări Recomandate

De vreo trei luni o cunostinta (nu e vina mea ca-l cunosc) ma streseaza sa-i modific amplificatorul, vrea neaparat sa inlocuesc finalii din acel amplificator cu altii mai vigurosi, cu toate ca amaraciunea aia de amplificator nu poate debita mai mult de 40W el vrea finali care sa suporte minimum 30A! Nu stiu ce dracu' a citit pe forumuri dar e dispus sa plateasca bine si cum proverbul zice ca prostia si domnia se platesc al voi taxa corespunzator.

Va rog sa ma ajutati, recomandati-mi tranzistori bipolari complementari minimum 30A / 100V, nu conteaza producatorul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

1

• misuraelectronic

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

vrea neaparat sa inlocuesc finalii din acel amplificator cu altii mai vigurosi

Ceea ce a spus Misuraelectronic e perfect adevarat. E o mica problema cu SOA (safe operating area). De exemplu MJ15024, care are numai 16A curent maxim de colector, duce 4A la Uce=60V, iar MJ802, la aceeasi tensiune, poate fi parcurs de un curent de ... 0,6A ! MJ802 suporta 30A pina la Uce=...7V !Spune-i prietenului tau, ca indiferent ce tranzistor va monta in final, nu va avea vreo crestere de putere si nici de calitate si nu merita efortul de a schimba ceva.http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... MJ802.htmlhttp://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 15024.html
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări