Son of Sound Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Daca as instala windows xp pe un laptop hp 530 care are hdd pe sata care ar fi cea mai buna metoda ??Stiu ca merge in doua moduri:1.dezactivez din Bios SATA native....2.sa folosesc nLite si sa pun driverele pe un cd ... si asa mai departe ...deci cum ar fi mai bn ?? Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 incerci intii cu windows xp sp3 poate merge fara probleme si artificii Link spre comentariu
Son of Sound Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 din ce stiu eu nici xp sp3 nu are drivere pentru sata Link spre comentariu
indy666 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Cel mai simplu este sa dezactivezi din bios acea optiune AHCI sau Sata(depinde de modelul de laptop) si apoi sa instalezi un XP in mod normal. Daca mai gasesti si laptopuri care nu au aceasta optiune cel mai simplu e un windows XP cu drivere sata incluse, astfel de windowsuri se gasesc pe torente si merg foarte bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum