carageae Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Nu neaparat...se poate folosi OpenOffice.org - stie sa deschida si asa ceva. "docx" e formatul nou de Office de la Microsoft. Cred ca vor renunta la el...sau vor carpi ceva pentru compatibilitatea inapoi.Dar ca sa fie de interes general iata o conversie in format pdf. Sper ca nu a fost denaturat documentul... Link spre comentariu
mila Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 acum nu mai trebue-daca stiti germana Link spre comentariu
89-CEC Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 acum nu mai trebue-daca stiti germana [attachment=0]TRAFO UL EL84 PP_2003-1.doc[/attachment] Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Multumim pentru ajutor,d-lor!P.S mii de scuze,l-am trimis de la serviciu si se pare ca acolo avand instalat de IT-istii nostri nu am realizat ca nu-l poate deschide toata lumea,eu l-am salvat ca document ,l-am comprimat si l-am pus pe forum.Acum vad ca nici eu de acasa cu nu-l pot deschide. Va multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum