nostrom Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Salut!Daca tot ati schimbat C822 schimbati si C-le de pe celelalte tensiuni si cele din partea primara a sursei. Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Buna seara!Stimate domn cred ca nu cunoasteti functionarea acestei surse si din acest motiv ati pus o astfel de intrebare.Nu este suficient sa schimbati doar condesatorul defect .Trebuie sa gasiti cauza care a dus la defectarea lui. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 OK,sa admitem ca "nu cunosc" functionarea sursei.Ia sa vedem despre ce este vorba:o tensiune alternativa obtinuta pe pinul 12 al T801,redresata de o dioda D809 si filtrata de un C822.Ce rezulta de aici? O tensiune de 103V , masurabila in TP6.Mi-a scapat ceva?Da , cred ca ti-a scapat ceva : de unde vine tensiunea de 103V .Daca iei in calcul numai secundarul unui transformator , lasind total deoparte primarul - si , in cazul unei surse in comutatie , comanda primarului - esti total pe dinafara de electronica si nu inteleg de ce mai intrebi pe cei de aici daca stii totul .Si un condensator care se usuca din cauza caldurii unei piese apropiate nu se va umfla . Link spre comentariu
dumi_bv Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Ok,OKSolutia? Gasirea unei maniere politicoase de a cere ajutor. Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Salut!100% nu ai rezolvat problema pe care o ai cu TV-l Chestia cu Condesatorul de calitate este CIOACA. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 "Eu sunt patit cu piese de la MIVAROM,in special finali linii." S-a mai discutat de piese proaste de la cei de mai sus in special ,dar din pacate nu sunt singurii care comercializeaza asa ceva . Bineinteles ca o piesa proasta poate ceda din prima , dar cel vechi nu se umfla numai din cauza vechimii si a caldurii , de obicei se intimpla din cauza supravoltarii , a calitatii proaste sau a montarii gresite -invers decit marcajul . La cel vechi ramine doar supravoltarea ,probleme cu sursa , care a scos mai mult decit era normal . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum