Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic vs. Medion

Postări Recomandate

Vizitator hugh20

Panasonic SC-HT500

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/88779.html

la pretul de 230Euro (la reducere), si

Medion MD 7443

http://www.mundogar.com/latienda/producto.asp?FN=1&SKU=6476&GATE=MEP222

la pretul de 135Euro (parca,oricum pana in 150Euro)

Treba e ca nu prea am bani si nu stiu ce sa fac.Sa iau medionul ACUM sau sa mai astept pana fac rost de bani si sa iau Panasonicul.Chestia e ca nu stiu daca mai prin oferta apoi.

Panasonicul are amplifu in subwoofer si ventilator mare.Medionu are amplifu in dvd player si ventilator mic.de auzit nu le-am auzit... :oops:

Voi ce parere aveti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

3

• Tavi

1

MEDIONu' arata mai bine si promite mai multa putere, si cum in ultima vreme la DVD-uri producatorul e cam neimportant (vezi ce scule face E-BODA) cred ca intre cele 2 as alege Medion fara discutii.

Link spre comentariu
Vizitator hugh20

chiar nu stiu ce sa fac...Parca la reducerea pe care o are Panasonicu m-as baga pe el...O sa incerc sa le aud totusi inainte de a lua o decizie.Mersi pt sfat.

Link spre comentariu
Vizitator alex

Acum depinde cat de "original" este DVD-ul Panasonic. In orice caz, daca panasonicul este "adevarat", este ca si cum ai compara BMW cu Dacia. Ambele merg insa...

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator cristy4u

panasonicul in europa de est baga componente declasate. medionul e un gunoi, am avut eu. acum am eboda 555 si sint f multumit, vede orice, se gasesc update-uri la el, sunetul e f bun

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări