Vizitator hugh20 Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 Panasonic SC-HT500 http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/88779.html la pretul de 230Euro (la reducere), si Medion MD 7443 http://www.mundogar.com/latienda/producto.asp?FN=1&SKU=6476&GATE=MEP222 la pretul de 135Euro (parca,oricum pana in 150Euro) Treba e ca nu prea am bani si nu stiu ce sa fac.Sa iau medionul ACUM sau sa mai astept pana fac rost de bani si sa iau Panasonicul.Chestia e ca nu stiu daca mai prin oferta apoi. Panasonicul are amplifu in subwoofer si ventilator mare.Medionu are amplifu in dvd player si ventilator mic.de auzit nu le-am auzit... :oops: Voi ce parere aveti? Link spre comentariu
v3l0 Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 MEDIONu' arata mai bine si promite mai multa putere, si cum in ultima vreme la DVD-uri producatorul e cam neimportant (vezi ce scule face E-BODA) cred ca intre cele 2 as alege Medion fara discutii. Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat August 9, 2004 Partajează Postat August 9, 2004 chiar nu stiu ce sa fac...Parca la reducerea pe care o are Panasonicu m-as baga pe el...O sa incerc sa le aud totusi inainte de a lua o decizie.Mersi pt sfat. Link spre comentariu
Tavi Postat August 9, 2004 Partajează Postat August 9, 2004 Medionul e gunoi , pica pe capete in maxim 1-2 ani , se incinge de zici ca ia foc inauntru Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat August 10, 2004 Partajează Postat August 10, 2004 pai la asta m-am gandit si eu.de aceea am spus mai sus de modu de ventilatie la amandoua...cred ca raman la Panasonic. :? Link spre comentariu
Vizitator alex Postat August 10, 2004 Partajează Postat August 10, 2004 Acum depinde cat de "original" este DVD-ul Panasonic. In orice caz, daca panasonicul este "adevarat", este ca si cum ai compara BMW cu Dacia. Ambele merg insa... Link spre comentariu
v3l0 Postat August 10, 2004 Partajează Postat August 10, 2004 deci daca ai aer conditionat acasa...merge si Medionu' ) Link spre comentariu
Vizitator alex Postat August 11, 2004 Partajează Postat August 11, 2004 Si iarna ce faci? Il bagi in splitter? :lol: Link spre comentariu
Vizitator cristy4u Postat Aprilie 16, 2006 Partajează Postat Aprilie 16, 2006 panasonicul in europa de est baga componente declasate. medionul e un gunoi, am avut eu. acum am eboda 555 si sint f multumit, vede orice, se gasesc update-uri la el, sunetul e f bun Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 16, 2006 Partajează Postat Aprilie 16, 2006 ...si parca eboda 555 e zone free... avea un review complet intr-unul din numerele revistei HF&M si shtiu ca iesise mai bine ca unele modele straine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum