Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio Erka , producator necunoscut

jack

Postări Recomandate

Buna seara , As dori ceva informatii despre acest radio . Pare a fi un radio cu reactie . Capacul din spate nu mai este , incercarile mele de a afla ceva despre el au esuat . Doar o lampa mai este originala , o trioda AG 495 Tungsram . Ar fi benefica o schema , cine l-a fabricat , etc . Multumiri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

4

• jack

3

• kripton

2

Top autori în acest subiect

Desi scala pare originala restul constructiei este manufacturiera...

Soclurile de la resoclari sunt de productie AFA, probabil veti gasi si sigla AFA stantate pe ele...

Schimbatorul de unda este deasemenea AFA...

Link spre comentariu

M-am gandit ca este ceva manufactura , sasiul este de aluminiu . Daca as sti restul tuburilor originale si le-as si gasi pe undeva , mi-ar placea sa-l aud dupa ce a tacut destui ani . Multumesc de informatii , daca totusi m-ai puteti adauga ceva folositor ... Daca as avea macar tuburile , poate i-as fi ridicat schema

Link spre comentariu

Mai utile... Schema de montaj,Schemma de cablaj,Scheme in 3 variante (orientative):1. tuburi europa2. tuburi seria A 4 Volt3. tuburi seia E 6.3 VoltAparatul este un 2+1 un soclu ar trebui sa fie de bobina... cred... La un aparat de nivelul acesta i se poate ridica schema fara sa cunosti tuburile... Soclurile cu 5 pini au aceeasi legatura...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am primit comutatorul AFA... super de super... dar nu am stiut pentru ce sa ma bucur mai tare ca era si o sigla Electronica superba... Dar nu stiu de la ce este...Acum am si comutatorul de la schimbatorul de unda similar cu cel din acest aparat... in curand o expozitie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări