jack Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Buna seara , As dori ceva informatii despre acest radio . Pare a fi un radio cu reactie . Capacul din spate nu mai este , incercarile mele de a afla ceva despre el au esuat . Doar o lampa mai este originala , o trioda AG 495 Tungsram . Ar fi benefica o schema , cine l-a fabricat , etc . Multumiri Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Desi scala pare originala restul constructiei este manufacturiera... Soclurile de la resoclari sunt de productie AFA, probabil veti gasi si sigla AFA stantate pe ele... Schimbatorul de unda este deasemenea AFA... Link spre comentariu
jack Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 M-am gandit ca este ceva manufactura , sasiul este de aluminiu . Daca as sti restul tuburilor originale si le-as si gasi pe undeva , mi-ar placea sa-l aud dupa ce a tacut destui ani . Multumesc de informatii , daca totusi m-ai puteti adauga ceva folositor ... Daca as avea macar tuburile , poate i-as fi ridicat schema Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Mai utile... Schema de montaj,Schemma de cablaj,Scheme in 3 variante (orientative):1. tuburi europa2. tuburi seria A 4 Volt3. tuburi seia E 6.3 VoltAparatul este un 2+1 un soclu ar trebui sa fie de bobina... cred... La un aparat de nivelul acesta i se poate ridica schema fara sa cunosti tuburile... Soclurile cu 5 pini au aceeasi legatura... Link spre comentariu
jack Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Multumesc de scheme si informatii . O sa-l iau incetisor asa cum e , cu tuburile existente in aparat . Daca ma impotmolesc , o sa mai solicit ajutor . Multa stima Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Am primit comutatorul AFA... super de super... dar nu am stiut pentru ce sa ma bucur mai tare ca era si o sigla Electronica superba... Dar nu stiu de la ce este...Acum am si comutatorul de la schimbatorul de unda similar cu cel din acest aparat... in curand o expozitie... Link spre comentariu
kripton Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Este de pe masca unui difuzor "foarte eliptic" care a echipat unul dintre televizoarele "cosmos".(sper sa nu fac o confuzie ) . Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Nu E-43? Link spre comentariu
kripton Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Este de la ''cosmos 3" Vs 59-642 , difuzorul are 398 x 95 mm . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum