mydylyn Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 am si eu nevoie de un circuit electric la care sa atasez un motoras electric , acest montaj vreau sal leg la o boxa iar motorasul sa vibreze dupa sunet se poate ? Va multumesc Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 ... motorasul sa vibreze dupa sunet ...... sigur ca se poate - dar este in functie de motoras si ce anume vrei sa faci cu el - sa-ti vibreze scaunul, peretii ?????daca vrei doar sa vibreze cred ca mai bine folosesti un solenoid Link spre comentariu
mydylyn Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 vreau sa bag un motors mic (gen cel care vibreaza in telefon ) in niste casti de pc Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 vreau sa bag un motors mic (gen cel care vibreaza in telefon ) in niste casti de pc Si cum o sa-ti reactioneze "materia cenusie" de atata vibratie?? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Baga putere in casti cu bass accentuat si o sa vibreze castile fara motoras... garantat! Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Se poate.Chestia este ca respectivul montaj se alimenteaza separat.Si nu poti cu motoras de la telefoane sa vibreze.Pt ca nu va vibra in ton cu muzica Altceva produce acel zgomot. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 cred ca omul isi doreste un bass shaker Link spre comentariu
mydylyn Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 vreau sa inchid subiectul asta pentru ca vad k toti ma ia la baza Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Nu trebuie sa te superi ! ...dar la o asa cerinta... Pune o rezistenta si o dioda in serie cu motorasul si pune-l in paralel cu ce difuzor vrei tu ! Dioda poate fi un 1N4001...7 iar rezistenta va fi una bobinata, cu valoarea in functie de consumul si tensiunea de alimentare a motorasului. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Uite ce produce intr-o pereche de casti philips acel zdarnganit de creieri.Este un mic difuzor cu membrana metalica.Membrana se sprijina pe suport prin doua elemente metalice elastice.Membrana nu este prinsa,are un mic capacel care o tina sa nu cada.E cam departe de un motoras. Eu la doua zile am anulat complet sistemul.Era deosebit de enervant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum