feri.visky Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 ...Pe vremuri mai cumparau si de la noi, de la fosta fabrica Electronica Bucuresti....dupa o vizita mai "estinsa" a "organelor"...Foarte multe modele de aparate de rr si TV au avut o viata scurta... de obicei se reducea la durata unui lot... Link spre comentariu
augustin87r Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Inseamna ca eram smecheri daca mai cumparau si de la noi. Imi pare rau totusi ca polonezii si cehii erau si mai smecheri. Ce-i al lor ,e al lor, vorba batranilor... Link spre comentariu
Selena Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Salut,Iata butonul de la ''Neptun''. regret ca nu am mai mult. Radio Luxemburg putea fi auzit pana spre dimineata iar duminica , dupa masa , Cornel Chiriac ne tinea gramada linga un ''Bucuresti 500 ''.Am descoperit, in fotografiile d-lui viopa, poza aparatului despre care imi exprimasem dorinta sa mi-l reamintesc: Neptun1.Multumesc!http://s986.photobucket.com/albums/ae34 ... GP1337.jpg Link spre comentariu
Selena Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Ce parere aveti, il recunoasteti? (Hitachi, www.radios-tsf.fr/ ) Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Cu exact aceelasi sasiu,am un Nordic echipat,unul e cu sasiul clasic(ma refer la claviatura) si unul e cu 4 clape,si nu parea bricolat...cine stie cate variante vor mai iesi la iveala Link spre comentariu
Vizitator Mihai98 Postat Mai 2, 2018 Partajează Postat Mai 2, 2018 (editat) Electronica S 651 T primul radioreceptor facut la noi sub licenta japoneza 4 clape inscriptie pe placa de aluminiu U- S -M-L. Editat Mai 2, 2018 de Mihai98 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum