Mihai85 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Ai mai jos o schema scoasa si modificata de mine un pic din playerele auto.Are un soft start silentios cu 120k si 10uF pe pinul 4 fata de ce am vazut prin datasheeturi cu 18k si 1000uF sau fara nimic . Dupa mine e cea mai buna schema cu TA8210/KIA6210,realizata de multe ori mai demult cand nu prea se gaseau alte integrate mai bune.Sa nu uiti sa pui la intrare conzii aia de 100pF ca are tendinta sa oscileze si un divizor rezistiv daca vrei sa-l folosesti la calc ,ca are sensibilitate mare la intrare. Link spre comentariu
Vizitator milw0rm Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 da-mi te rog si o lista cu componentele. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Sînt trecute pe schem?, nu le vezi? Link spre comentariu
Vizitator milw0rm Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 vad dar nu conteaza si ce Voltaj au ? Link spre comentariu
Jimmy Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 condensatoarele poti sa le pui de minim 16v, daca alimentezi la 12V, sau de 25V daca alimentezi peste 12V. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 poti face si unul mai simplu cu tda1557 Link spre comentariu
Vizitator milw0rm Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Ideea e urmatoarea. Am amant proiectul pt construirea unui amplificator din lipsa de documentatie. Mai pe scurt nu stiu FIZICA. M-am hotarat ca timpul liber pe care il am sa il dedic acestui lucru. Pentru ca sa pricep si eu cum functioneaza un amplificator si sa pot sa il construiesc este de ajuns sa citesc si sa retin documentatia de aici http://www.allaboutcircuits.com/vol_1/index.html ? EDIT: apropo imi puteti recomanda o carte(in romana)care sa cuprinda tot ce imi trebuie ca sa pot intelege ce vorbiti voi ? asta pt inceput. o iau incetul cu incetul . Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 viewtopic.php?f=16&t=46960&st=0&sk=t&sd=a Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Radioreceptia de la a la z.Una din cele mai reusite carti de electronica pentru incepatori.O caut si eu,pe a mea am facut-o ferfenita cand eram mai mic. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Citeodata se mai gasesc aici, carti rare si bune http://www.coltulcolectionarului.ro/-c-135.html Eu am cumparat, si sint multumit de calitatea cartilor care mi-au fost trimise. E chiar asa de mult, 6ron ? http://www.coltulcolectionarului.ro/rad ... -4344.html Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Doamne..multumesc de link.Am gasito acolo.Deja am plasat comanda.Cred ca mai era doar una.Sunt dator cateva beri deja.Milw0rm trimite-mi o adresa ca-ti trimit eu cateva piese sa-ti faci de cap. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Radioreceptia de la a la z Am vazut ca era acolo ! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Ideea e urmatoarea. Am amant proiectul pt construirea unui amplificator din lipsa de documentatie. Mai pe scurt nu stiu FIZICA. M-am hotarat ca timpul liber pe care il am sa il dedic acestui lucru.Pentru ca sa pricep si eu cum functioneaza un amplificator si sa pot sa il construiesc este de ajuns sa citesc si sa retin documentatia de aici http://www.allaboutcircuits.com/vol_1/index.html ?EDIT: apropo imi puteti recomanda o carte(in romana)care sa cuprinda tot ce imi trebuie ca sa pot intelege ce vorbiti voi ? asta pt inceput. o iau incetul cu incetul .Scuzati-ma ...!!! Lasa fizica si fa amplificatorul !Ar insemna sa-ti ia cativa ani pana ai invata si intelege ce face plasticul ala negru cu craci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum