Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce integrat imi recomandati?

Vizitator milw0rm

Postări Recomandate

Ai mai jos o schema scoasa si modificata de mine un pic din playerele auto.Are un soft start silentios cu 120k si 10uF pe pinul 4 fata de ce am vazut prin datasheeturi cu 18k si 1000uF sau fara nimic :nebunrau:. Dupa mine e cea mai buna schema cu TA8210/KIA6210,realizata de multe ori mai demult cand nu prea se gaseau alte integrate mai bune.Sa nu uiti sa pui la intrare conzii aia de 100pF ca are tendinta sa oscileze si un divizor rezistiv daca vrei sa-l folosesti la calc ,ca are sensibilitate mare la intrare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

5

• Den

4

• remus68

3

• Mircea Crisan

2

Top autori în acest subiect

Vizitator milw0rm

Ideea e urmatoarea. Am amant proiectul pt construirea unui amplificator din lipsa de documentatie. Mai pe scurt nu stiu FIZICA. M-am hotarat ca timpul liber pe care il am sa il dedic acestui lucru.

Pentru ca sa pricep si eu cum functioneaza un amplificator si sa pot sa il construiesc este de ajuns sa citesc si sa retin documentatia de aici http://www.allaboutcircuits.com/vol_1/index.html ?

EDIT: apropo imi puteti recomanda o carte(in romana)care sa cuprinda tot ce imi trebuie ca sa pot intelege ce vorbiti voi ? asta pt inceput. o iau incetul cu incetul .

Link spre comentariu

Doamne..multumesc de link.Am gasito acolo.Deja am plasat comanda.Cred ca mai era doar una.Sunt dator cateva beri deja.Milw0rm trimite-mi o adresa ca-ti trimit eu cateva piese sa-ti faci de cap.

Link spre comentariu

Ideea e urmatoarea. Am amant proiectul pt construirea unui amplificator din lipsa de documentatie. Mai pe scurt nu stiu FIZICA. M-am hotarat ca timpul liber pe care il am sa il dedic acestui lucru.Pentru ca sa pricep si eu cum functioneaza un amplificator si sa pot sa il construiesc este de ajuns sa citesc si sa retin documentatia de aici http://www.allaboutcircuits.com/vol_1/index.html ?EDIT: apropo imi puteti recomanda o carte(in romana)care sa cuprinda tot ce imi trebuie ca sa pot intelege ce vorbiti voi ? asta pt inceput. o iau incetul cu incetul .

Scuzati-ma ...!!! Lasa fizica si fa amplificatorul !Ar insemna sa-ti ia cativa ani pana ai invata si intelege ce face plasticul ala negru cu craci.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări