hpavictor Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 GABRIELLE ai ceva noutati despre cuplajul galvanic intre etaje si finala GU50 ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 GABRIELLE ai ceva noutati despre cuplajul galvanic intre etaje si finala GU50 ?din pacate nu pt ca sunt f ocupat ....veti vedea cu ce Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Cateva scheme aici in atasamente,cu ,nu stiu daca este corect termenul de (!!!!!!!) Link spre comentariu
blue Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 D-le Lazaroiu, termenul corect este super trioda, intr-un post anterior am rectificat acest lucru, Gabriel a preluat acest termen gresit , este vina mea... Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 D-le Lazaroiu, termenul corect este super trioda, intr-un post anterior am rectificat acest lucru, Gabriel a preluat acest termen gresit , este vina mea...OK!..nu am invinovatit pe nimeni,nu am acest drept,am citit ce ati spus dv. si ceilalti si se pare ca nici eu nu am vazut rectificarea facuta de dv....mii de scuze(!!!!)...pana la urma,este un montaj interesant,se incumeta cineva sa experimenteze?????P.S schemele sunt de aici:http://www2u.biglobe.ne.jp/~hu_amp/amput3e.htm Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Am cel putin doua nelamuriri:1. numai o schema are generator de curent constant...2. dioda de blocaj nu este folosit in toate schemele...Am stiut ca aceste scheme aplica CCS in configuratia lor...Pentru mai multa claritate am atasat un inventar la ceea ce se gaseste pe net...(pentru stiutori Mu-multiplicator=SRPP!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum