Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfatare senzor capacitiv cu PIC

Bird

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bird

2

• bogdan_

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da mai multe detalii despre senzor. In general in datasheetul de la senzor iti spune cum sa il pui intr-un oscilator.Ai putea sa faci cu senzorul un oscilator cu 555 de exemplu, pic-ul apoi citind frecventa.

Link spre comentariu

Da mai multe detalii despre senzor.

S-ar parea ca...nu e ce am crezut eu : CHR-O1 Humidity Resistance CHR-O1 ???? Principle ? ?Introduction of the functional polymer membrane coated with a conductive electrode in the ceramic substrate to form a resistance change with the relative humidity changes in the number of pairs of sensitive components and electrical conduction mechanism for the impact of the presence of water molecules within the conductive polymer membrane ion-migration rate Features Stable, low drift, high accuracy, fast response characteristics, high reliability, water resistance is good, replace the imported products use Dehumidifier, humidifier, electronic temperature and humidity table cooling, drying, weather characteristic parameters Operating temperature range The maximum temperature 0? ?+85? 0 ? ~ +85 ?120? 120 ? Detection range 20 ? 90%RH 20 ~ 90% RH Detection accuracy ?5% RH ? 5% RH???? Voltage AC 1V ? 50 ? 2 K Hz ? AC 1V (50 ~ 2 K Hz)????& ?? Characteristic impedance & Scope 30(21 ? 45)K?(60%RH,25 ? ) 30 (21 ~ 45) K? (60% RH, 25 ?)???? Response Time ? 12 s (20% ? 90%) ? 12 s (20% ~ 90%)????? / ?) Humidity Drift (/ year) ?2% RH ? 2% RH?? Wet hysteresis ? 1.5%RH ? 1.5% RH .......il atac cu frecventa obtinuta cu un 555 ? scot din PIC 2Khz ?....si mai departe ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări