Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV " PLATINIUM " model: 72NX - PLAT

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara tuturor. Deschid un nou subiect. Astazi mi-a intrat acest televizor in lucru. Inaintea mea a mai umblat cineva in acest TV si i-a scos finalul de cadre. Placa si ea este crapata in cateva locuri. V-as ruga, are cineva schema acestui TV? Probleme sunt doua:- din cauza ca placa este sarita o bucata din ea nu imi dau seama cum vin niste trasee ( sa le strapez )- nu stiu ce final de cadre are ( ca desteptul care a umblat inaintea mea l-a luat )Mai jos vin cu niste precizari ( ce-i in paranteza indica numerotarea CI-urilor pe placa ):-model: 72NX - PLAT-sursa: 5Q1265RF capsula asemanatoare cu STR58041 ( IC604 ) - 5 pini-final sunet: TDA8944J ( IC 404 )-procesor - jungle: TDA9363 PS / N2 / 5I ( IC 101 )-memorie: 24C08 ( IC 102 )-final cadre: ? - 7 pini capsula asemanatoare cu TDA2003Deci, o schema daca are cineva, ca am cautat pe net si nu am gasit.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

4

• tehtronics

2

• BUGHIU

1

• gaeventura

1

Top autori în acest subiect

ROBEERT, chassis 5P60 - schema, service mode si bin in "attach"

Multumesc mult pt. documentatie. Asta-i schema. Urmeaza sa fac comanda de finalul de cadre ( TDA4863 ) si revin cu rezultatul. Inca o data, mii de multumiri.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara stimati colegi. Clientul a refuzat reparatia motivand, vorba romanului " IMI IAU ALTUL "Oricum, multumesc mult domnului Tehtronics pentru documentatie.

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări