CATA2003 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Discurile alea din otel se folosesc la turatii joase cand se prelucreaza metale (cel putin asa se lucreaza cu ele in industrie ) sub un jet de apa pt racire , la turatii mari nu au sa reziste mult deoarece se incalzesc execisv si se decalesc , plus ca se si ovalizeaza pt ca nu au taieturi de refulare , posibil sa si crape in timp din cauza imbatraniri metalului , asa ca mare atentie cu ele , la 15000 rpm o bucata de disc dinala cred ca e dureroasa:( Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 bogdan546 aaa de freza vorbeai ? frezele nu stiu cum sunt.eu vorbeam de bormasina din trusa aia de gravat : sorry Link spre comentariu
Kreator Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 nici varnis nici scoci, se bobineaza un strat spira langa spira cu sarma de transformatoare, grosimea litei cat sa iti prinda bormasina.La burghiele de 0.8 mm folosesc capul unui creion mecanic de 0.7 mm. Link spre comentariu
Vizitator florinciobanu Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Muhaha. Bormasina din aia am si io numa' ca ii folosesc mai mult adaptorul acela cu cablu. Daca ar prinde burghiu de 0.8 ar fi ideal.se gaseste mandrina pt ea si prinde de la 0,3 la 3,5 mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum