iulisan Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Aveam borma?inu?a ?i cu pu?in noroc m-am cap?tat cu câteva freze de prin talcioc contra unei sume infime !!! Restul e can-can Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 OAU, foarte tare ideea!! IN copilarie încro?pisem ceva similar cu un motoras si o rotita de ceasornic, de-am folosit-o pana s-a uzat rotitia de tot. Unde credeti ca se mai pot gasi "roti de freze" d-alea? Si mai ales, cum se numesc? O sa ma uit si eu prin targ cand mai trec, poate gasesc... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Freza disc cred ca se cheama. Daca nu...asta e In spate la Bucur Obor se gaseste orice.Am luat si eu mai demult una de vreo 10cm si am dat pe ea 10 lei.Eu vreau sa-mi fac un mic banc din PAL Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Muhaha. Bormasina din aia am si io numa' ca ii folosesc mai mult adaptorul acela cu cablu. Daca ar prinde burghiu de 0.8 ar fi ideal. Link spre comentariu
iulisan Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Muhaha. Bormasina din aia am si io numa' ca ii folosesc mai mult adaptorul acela cu cablu. Daca ar prinde burghiu de 0.8 ar fi ideal.P?i pune un varni? a?a cum am f?cut eu , merge irepro?abil ! Pe freze "am dat cam mult" : dou? su' de mii Evident ca ?la care le vindea ?i-o d?dea ?i pe nevast?-sa cu zece , cin?'pe mii Una peste alta , traba-i bun?. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 P?i pune un varni? a?a cum am f?cut eu , merge irepro?abil ! Puneam banda scoci, mergea vreo 3 placute. Acuma folosesc altceva pt. cablaje. Link spre comentariu
iulisan Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Puneam banda scoci, mergea vreo 3 placute. Acuma folosesc altceva pt. cablaje.Sau a?a ! Eu nu m-am in?eles foatre bine cu banda scoci , din acest motiv am ales varni?ul. Link spre comentariu
XAN77 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 nici varnis nici scoci, se bobineaza un strat spira langa spira cu sarma de transformatoare, grosimea litei cat sa iti prinda bormasina. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 nu e mai simplu sa cautati ceva de genul asta??? Link spre comentariu
iulisan Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 N?????? cosmin_h Fii anten? la poze breh !!!XAN77 - minunat? solu?ie ! Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 nu e mai simplu sa cautati ceva de genul asta??? Ba da numai ca nu se potriveste. Am pus asa ceva pe o bormasina ca a lui Iulisan cu urmatoarele modificari: - am marit gaura capacelului de metal unde se pune burgiul. - am pilit marginile mandrinei ca sa poata intra prin gaura capacelului. Nu sunt acasa acum dar o sa pun niste poze. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Abia m-am intors din talcioc cu un disc Prinderea e cam improvizata, mai greu de centrat, chiar si asa merge brici! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 eu am vazut freze la T.e.h.n.o.e.l.e.c.t.r.i.c Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 nu prea au forta alea de la tehno, o opresc lejer cu 2 degete - o bormasina cu acumulator este mult mai puternica la gaurire sunt bune dar la taiat ..., am taiat metale cu bormasina (disc de polizor) dar la pcb-uri chiar nu ma gandisem. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 frezele nu sunt bune ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum