Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Io-te și freza mea de taiat pcb-uri și nu numai

iulisan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulisan

4

• edy_wheazel

3

• Mikrosha

2

• bogdan546

2

Top autori în acest subiect

OAU, foarte tare ideea!! :31 IN copilarie încro?pisem ceva similar cu un motoras si o rotita de ceasornic, de-am folosit-o pana s-a uzat rotitia de tot. :ras: Unde credeti ca se mai pot gasi "roti de freze" d-alea? Si mai ales, cum se numesc? :jytuiyu O sa ma uit si eu prin targ cand mai trec, poate gasesc...

Link spre comentariu

Freza disc cred ca se cheama. Daca nu...asta e :da In spate la Bucur Obor se gaseste orice.Am luat si eu mai demult una de vreo 10cm si am dat pe ea 10 lei.Eu vreau sa-mi fac un mic banc din PAL

Link spre comentariu

Muhaha. Bormasina din aia am si io numa' ca ii folosesc mai mult adaptorul acela cu cablu. Daca ar prinde burghiu de 0.8 ar fi ideal.

P?i pune un varni? a?a cum am f?cut eu , merge irepro?abil ! Pe freze "am dat cam mult" : dou? su' de mii :freaza: Evident ca ?la care le vindea ?i-o d?dea ?i pe nevast?-sa cu zece , cin?'pe mii :ras: Una peste alta , traba-i bun?.
Link spre comentariu

nu e mai simplu sa cautati ceva de genul asta???

Ba da numai ca nu se potriveste. Am pus asa ceva pe o bormasina ca a lui Iulisan cu urmatoarele modificari: - am marit gaura capacelului de metal unde se pune burgiul. - am pilit marginile mandrinei ca sa poata intra prin gaura capacelului. Nu sunt acasa acum dar o sa pun niste poze.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nu prea au forta alea de la tehno, o opresc lejer cu 2 degete - o bormasina cu acumulator este mult mai puternica :da la gaurire sunt bune dar la taiat ..., am taiat metale cu bormasina (disc de polizor) dar la pcb-uri chiar nu ma gandisem.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări