Vizitator qwertyuiop Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 salutare. am si eu nevoie de un montaj cate sa imi limiteze o tensiune continua la 3 v. daca are cineva o schema as fi recunoscator. multumesc anticipat Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Si cat e tensiunea original? ce curent iti trebuie? Care este aplicatia... da mai multe detalii...Poti rezolva problema cu vreo dioda zenner, cu un staiblizator simplu cum ar fi LM317 sau cu alte circuite... Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Montezi o rezistenta in serie cu circuitul (prin care vei face alimentarea) si in paralel cu bornele de alimentare a circuitului montezi 4 diode legate in serie, in conductie directa. Link spre comentariu
Vizitator qwertyuiop Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 problema este in felul urmator. este un generator de curent (un dinam) invartit de un motor. el scoate o tensiune alternativa si respectiv care creste in functie de turatia motorului. am vazut sugestiile voastre. eu magandeam sa pun acest limitator ca sa zic asa dupa care sa pun o punte redresoare. mie imi trebuie din acest generator o valoare de 3volti continuu. v-as fi recunoscator daca daca mi-ati putea da niste scheme cu valori pentru ca eu sunt foarte in urma cu electronica. stiam si eu putin cand eram prin liceu dar am cam uitat tot. merci, salut Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Puteti realiza montajul cu LM317.cum a fost recomandat mai sus,dar trebuie montat dupa puntea redresoare. Link spre comentariu
Vizitator qwertyuiop Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 miron 1947 ai putea sa imi dai si mie o schema cu acel integrat? Link spre comentariu
IoNuTx Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Uite aici o schema cu LM317 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum