anjelika Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Salutare,Caut o persoana care ma poate ajuta sa citesc un TSOP dintr-un DVD-ROM Hitachi (pt. xbox 360).PCB-ul DVD-ului s-a incins cand am vrut sa-l alimentez separat pt a-i face reflash si de atunci drive-ul este detectat foarte greu (in cateva minute) si nu mai functioneaza eject-ul.Din cate am citit, datele de care am nevoie se afla intr-un TSOP, acesta trebuie scos de pe PCB si citit cu un programator Willem.Cam asta e tot, daca credeti ca ma puteti ajuta (contra cost, bineinteles) va rog sa imi scrieti aici sau pe PM.Sunt din Bucuresti.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 eu stiam ca TSOP e senzor de infrarosu cu amplificare incorporata cu frecventa prestabilita... ce-i drept poate ma lasa memoria Link spre comentariu
anjelika Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Din cate am inteles eu este ceva gen EPROM-urile...mai multe info: http://www.digitalworldz.co.uk/199096-h ... h-old.html Link spre comentariu
anjelika Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Acest TSOP contine o cheie unica fiecarui Xbox fara de care DVD-ul este inutilizabil.Pe mine ma intereseaza doar sa aflu aceasta cheie (se exporta flash-ul TSOP-ului intr-un fisier .bin si apoi e citit cu un program care il decodeaza), nu tin neaparat sa-i si rescriu flash-ul. Link spre comentariu
anjelika Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Este vb despre un TSOP32 de 14 mm ca sa fiu mai precis. Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 intr-adevar exista si memorie si senzor ir... am o cunostinta care cipuieste xbox-uri.... da-mi un numar de serie sau model si incerc sa gasesc ce ai nevoie... Link spre comentariu
anjelika Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Drive-ul este un Hitachi cu firmware 79FL. Flash-ul DVD-ului nu se mai poate scrie in mod normal, singura solutie este aceasta a dezlipirii TSOP-ului si citirea datelor din acesta.Merci Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 poate nu ma pricep eu dar ....nu am auzit in viata mea de un eeprom TSOP32, TSOP17XX este IC IR Receiver iar Tsop32 este o capsula pentru anumite integrate, printre care si EEpromul tau.citeste exact ce scrie pe memorie trebuie sa existe un COd/serie Link spre comentariu
anjelika Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 OK, o sa fac o poza diseara, dar pana atunci am gasit asta pe net: http://www.maxconsole.net/forums/attach ... 1194723912 Poate fi unul din acestea? Mai e un circuit pe placa acoperit cu un cauciuc pt a nu patrunde lumina (acela m-am gandit eu ca e circuitul cu pricina). Link spre comentariu
anjelika Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 M-am lamurit, este chip-ul din dreapta,cel pe care scrie 39VF020. http://www.maxconsole.net/forums/attach ... 1194723912 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum