manely Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Salut! Am desenat schema unui Filtru de antiparazitare si vreau sa va intreb daca este corecta acea schema. Mi-am facut amplificator audio si cand il pun pe masina face ca toti dracii si m-am gandit la acest filtru de antiparazitare. Daca exista vro graseala in schema va rog sa ma corectati sau chiar daca nu e nicio greseala va rog sa-mi spuneti ca este bine, acolo sunt si doua bobine in care o bobina are 20 de spire pe miez de ferita. Astept raspunsurile! Multumesc! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 pui o singura bobina decat pe plus.inainte si dupa bobina mai adaugi cate un electrolitic de 1000uF. Link spre comentariu
manely Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Pote lega doua amplificatoare din acelasi filtru?? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 da,daca dimensionezi corespunzator bobina in functie de consumul amplif.bobinezi pe un miez de ferita 10-20 sp(icearca prin tatonari pana scapi de acel zgomot) ce amplif folosesti? Link spre comentariu
manely Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Pe un condensator imi scrie 153K pe 1KV. Intrebarea mea este acei 153K cat inseamna? catzi uF, nF sau pF???? Astept raspunsuri. Multumesc! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 15nF !!!Ce curent suge? Functie de curent, dimensionezi grosimea sarmei pt bobina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum