Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Buna dimineata. Se pare ca nemtii lucreaza in draci. Versiunea 107m se comporta excelent. Sunt curios ce mai nascocesc. In alta ordine de idei, am vazut ca cineva vinde testerul pe niste siteuri in versiunae de cablaj cu smt. Poate ne pune si noua la indemina cablajul, daca nu este secret.In felul acesta poate ca incercam si noi sa construim la alt nivel tehnologic.

Link spre comentariu

salut vreau sa pun si eu noua versiune 107m .dar nu stiu din care folder sa aleg . .trunk sau tags sau markus vb de soft.eu am atmega8 cu .cuart si tl431 .merci ptr indrumari

Link spre comentariu

Din cite stiu eu, pentru Atmega8 incepind de pe la varianta 102 nu s-au prea conteaza ce alta varianta incarci deoarece avind spatiul limitat pentru inscrierea programului nu s-au prea facut imbunatatiri iar capabilitatile au ramas aceleasi. Bineinteles ca nestiind programare pot sa ma insel si ei sa fi mosmondit si prin programul pentru Atmega8. Gasesti fisierul folosind calea:"transistortester\Software\trunk\mega8".Sa ne spui si noua ce imbunatatiri observi daca scrii aceasta varianta.

Link spre comentariu

Se da click pe ,, Download GNU tarball " .

Sa dea dracii daca am inteles ce-i cu "GNU tarball" aia. Eu dadeam click tot pe altceva si vedeam numai balarii, HI! :rade: Multumesc.
Link spre comentariu

am pus noua versiune 107m ptr atmega8.parca indentifica componentele mai repede la o secunda.pe condesatoare pare mai precis .dar diodele cu germaniu nu ii plac.este ok

Link spre comentariu

Diodele cu germaniu nu le-a identificat corect niciodata (cel putin la mine). Cauta un 168 sau un 328 si vei vedea cum se schimba lucrurile. Nu sunt extraordinar de scumpe si merg foarte bine pe cablajul existent. Referinta pe care o ai pe cablaj abia in varianta extinsa isi gaseste rostul.Altfel, merge foarte bine si fara ea.

Link spre comentariu

Am cumparat o versiune reusita a unui astfel de dispozitiv de pe ebay si vreau sa il pun intr-o carcasa. Voi ce carcase ati folosit? ceva poze sau vreun model?A doua intrebare: cum il pot modiifca ca sa masor capacitati in circuit? Asta insemna sa le descarce si apoi sa le masoare.

Link spre comentariu

Am descarcat si eu ultima versiune de soft de pe site-ul nemtilor, ver 107k dar pentru Atmega168 nu este decat versiunea strip_grid care nu este compatibila cu vechiul cablaj, asa zic ei in "readme.txt". Are cineva versiunea 107k pentru cablaj normal? Sau poate cineva sa o compileze pentru cablaj normal? Eu nu ma pricep la C si nu am compilator instalat pentru el.

Link spre comentariu

Nu stiu ce inseamna "smt-ul". Am facut o carcasa, iar acuma caut pini cat mai buni pt testare, ca cei cu care a venit placa. Voi de obicei ce conectori ati pus pt piese testate?

Link spre comentariu

Citeste titlul acestui topic: SMT = Super-Multi-TesterAsa l-am botezat eu, HI!@benatonianTu ai testat acea varianta de soft? La mine nu merge cum trebuie, cred ca e de la varianta de uC pentru care a fost compilata. Eu am Atmega168P si cred ca a fost compilata pentru 168 fara "P". Testeaza si tine o secunda rezultatul apoi testeaza din nou si tot asa. Nu stiu ce sa zic. :nas:Cu softul pentru Atmega8A acelasi "SMT" se comporta normal.

Link spre comentariu

Si daca citeai putin mai cu atentie intrebarea "cum il pot modiifca ca sa masor capacitati in circuit?" intelegeai ca stiam ca nu masoara direct si VREAU sa il modific, sa ii adaug aceasta functie! Ca sa nu mai desfac electroliticii de pe placa!

Link spre comentariu

Eu am m328p,la mine merge bine. Aveti montat presupun cuart de 8 Mhz. Acum trei zile am programat atmega328p cu ultimul soft si merge bine,azi a aparut o noua versiune dar n-am incercat-o inca (poate luni).Eu am ,,incarcat'' in 328p softul pt.168 si a mers perfect.Totusi atasez o varianta compilata de mine pentru 168p.

Link spre comentariu

Si daca citeai putin mai cu atentie intrebarea "cum il pot modiifca ca sa masor capacitati in circuit?" intelegeai ca stiam ca nu masoara direct si VREAU sa il modific, sa ii adaug aceasta functie! Ca sa nu mai desfac electroliticii de pe placa!

Chiar sunt nerabdator sa vad aceasta realizare. :aplauze Si fii mai calm ca nu e nici-o graba !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări