Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

A aparut o noua varianta (de fapt cca 4 pagini cu variante). Singurul lucru notabil la ultima varianta este faptul ca pentru 328p apar 3 erori la compilare. Toata chestia se trage de la fisierul readinductance unde au uitat sa initializeze citirea desi au modificat fisierul si l-au marit cu 1k.De incercat cu fisierele din arhiva urmatoare. Este totusi ciudat ESR-ul mic pe care il indica smt-ul. De verificat, totusi.Poate la mine sunt problemele.

Link spre comentariu

care e varianta finala si functionala de hex pt SMT ??? :nas: ma refer pt atmega 328 :nas:

Cea postata pe pagina anterioara. Functioneaza foarte bine. Pe mine ma cam deranjeaza faptul ca timpul de afisare este cam lung pentru gustul meu dar nu se poate modifica nimic deoarece sunt probleme cu un fisier. Asa cum este acum este la 14s.
Link spre comentariu

... se poate folosi un 16f628 la partea de frecvențmetru, în loc de 16f84?nu de alta, dar asta am deocamdată la dispoziție... :jytuiyu

Eu am incercat sa-l simulez in PROTEUS cu 16F628 si nu a mers.
Link spre comentariu

@geomar ... ai uitat sa legi displayul la 5V.pinul2 se duce in semireg de 10 k si dupa aia ....pauza !! .

Da asa este, ai dreptate. :jytuiyu Acum l=am remediat.Am studiat si eu cablajul, dar ... la un momendat vezi numai trasee, paduri, etc. :rade: Este bine totusi ca te-ai incumetat sa-l realizezi, asa il "curatim" de greseli. :aplauze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări