GeoMar Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 poti sa pui pdf si pt cablaj transfer de toner ?Pai cablajul postat poate fi folosit la metoda Foto cat si la metoda Transfer de toner. Link spre comentariu
Cristi2005 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 asa este, scuze.... slikscreen-ul se poate invers ? sa vedem cum montam piesele. Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 asa este, scuze.... slikscreen-ul se poate invers ? sa vedem cum montam piesele.Silkscreenul este deja mirror pentru a putea fi "calcat" pe cablaj.Pentru a vedea cum se monteaza piesele, poti sa imprimi mirror silkul, sau te uiti aici download/file.php?id=36057&mode=view. Link spre comentariu
Cristi2005 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 ok, multumesc, a iesit super bine, felicitari si multumim pentru efort. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Vreau sa multumesc si eu pe aceasta cale colegului GeoMar si mai am o rugaminte si anume daca se poate face si o arhiva cu schemele si hex-urile de la cele 3 scheme ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 si o lista de materiale Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 ... daca se poate face si o arhiva cu schemele si hex-urile de la cele 3 scheme ? Colegul @bentanioan a postat schemele si hex-urile. Frecventmetru si LC Metru aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=1194636#p1194636 SMT aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=1194940#p1194940 Hex SMT aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=1203879#p1203879 Daca vrea sa posteze o arhiva cu toate 3 intr-o singura arhiva 3 in 1, ar fi ok. si o lista de materialeAsa cum stii, in Sprint Layout 5 nu poti creea lista de piese automat ca la Sprint Layout 6.Inca nu am inceput sa lucrez cu el, da am sa incep. Mersi pentru arhiva. Link spre comentariu
mosu20 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 De unde se poat "achizitiona" Sprint"? Am gasit ceva in rusa dar nu mi se pare o solutie, hi. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Off topic. @ mosu20. de la magazin. am cautat si eu o varianta "mai accesibila "dar... nimic Tot varianta ruseasca am si eu pe linga varianta demo. Am invatat cu aproximatie comenzile de pe demo si acum ma chinui cu varianta ruseasca. E buna doar ca are libraria cam saraca. On topic: am facut cablajul!!! In 10 min ma duc sa iau niste rez si am sa incep plantarea!! AAA : pt un display 4x20 ca sa il " umplu" tot si sa se vada MARE ( e pacat sa afiseze doar pe doua rinduri) are cumva cineva vreun hex disponibil pt toate cele trei montaje?? Sau e f@@uai mare la modificat ??? Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Un pic16f84A va pot oferi eu cu tot dragul, ca un omagiu pentru ce faceti pentru noi. Sa imi trimiteti va rog adresa! Succes in continuare, EmilAm primit "pachetul", va multumesc frumos. Poate am timp sa realizez si eu cablajul fizic, ca sa ma apuc de realizarea lui.Am sa realizez cablajul in dublu exemplar, unul pentru mine si unul il trimit la adresa de pe plic. Studiind cablajul din PDF, am remarcat ca am omis un mic traseu, cel desenat cu rosu in poza.Se poate realiza cu o punte de fludor sau cu o bucata de fir. Link spre comentariu
mosu20 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Off topic. @ mosu20. de la magazin. am cautat si eu o varianta "mai accesibila "dar... nimic Pai nu este off topic deoarece pentru smt il utilizez. Nu am mai lucrat cu el dar intotdeuna am fost de parere ca nu este rusine sa inveti. Batrinetea are si avantaje... Link spre comentariu
mihai1979 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 trebuie sa ne multumim cu ce avem si ce gasim. Nu ne dau banii afara sa ne permitem sa cumparam. pina la ora actuala am vreo citeva cablaje facute cu varianta ruseasca si merge. @ geomar: cred ca mai ai un traseu lipsa . La rez de 12 k de la frecventmetru si o rez nescrisa pe fata cu piese. In dreptul punctului EL ai un grup de 3 rez si a treia de sus nu are val scrisa. Cam atit pina acum. Acusi incep sa lipesc si dupa aia de mai e ceva am sa comunic. Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 ... @ geomar: cred ca mai ai un traseu lipsa . La rez de 12 k de la frecventmetru si o rez nescrisa pe fata cu piese. In dreptul punctului EL ai un grup de 3 rez si a treia de sus nu are val scrisa. Cam atit pina acum. Acusi incep sa lipesc si dupa aia de mai e ceva am sa comunic.Rezistenta nemarcata este de 1k.Ai dreptate, mai este un mic traseu lipsa, cel desenat cu rosu in poza atasata Link spre comentariu
mosu20 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Cred ca in curind va ramine doar amintirea din fostul smt. Site-ul este deja modificat iar sursa de download pe care o lasasera disponibila tuturor a disparut. Poate ca fac modificari si acolo, cine stie? Interesant este ca pe eBay deja se vinde varianta industriala a smt-ului ceeace inseamna ca s-au convins ca mai mult nu se poate stoarce. Este la fel de vinteresant de vazut daca vor dispare fisierele de pe internet asa cum s-a intimplat cu tranzistometrul. Link spre comentariu
yo6pir Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Daca vor disparea fisierele de pe site-ul lor, le vom putea descarca de aici de pe forumul nostru,HI! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum