Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Intr-adevar vad ca merge si cu 07 in loc de FF"strip-line" spre rusinea mea, nu ma prind ce inseamna in cazul asta!

A modificat porturile pt. a usura conectarea la LCD.Cred ca a facut asta pentru varianta cu circuit de test (gaurit).Am reusit sa compilez din ''Markus'' versiunea 1.05

post-14586-139829523151_thumb.jpg

Link spre comentariu

La fel spunea si Marele Savant. Poate ca trebuiesc preluate fisiere din versiunea anterioara, cea care masoara bobine si ESR. Din cite am vazut in fisierele in care am scotocit se face trimitere la masurare ESR si bobine. Probabil ca nu s-au mai obosit sa le transfere si ei desi le-au utilizat. Din cite am vazut pe forumul lor marea lor problema este influenta tensiunii de alimentare asupra preciziei masuratorilor. Cred ca sunt intr-o faza de dezbatere teoretica a maririi preciziei. Vad ca sunt foarte implicati in gaselnita aceasta.

Link spre comentariu

Trebuie vazut practic, pe forumul nemtesc nu scrie ce modificari are?? Mie imi apare ca ar fi tot varianta 1.02. Poate miine dimineata incerc si va spun, deja m-am cam plictisit de acest tester. Si cred ca si altii, deja vad ca mai sintem 2-4 persoane care mai combatem pe aici.Emil

Link spre comentariu

am izbutit sa ma degajez dintre fierotenii si sa il programez. nu remarc nimic deosebit, deocamdata. inafara faptului ca este complet aiurea. Daca dai selftest, nu se mai opreste. L-am lasat sa mearga 10 cicluri si i-am taiat avintul intrerupind alimentarea. La fel face si la masuratoare. In plus precizia este mai mica decit la varianta 102. De fapt si aceasta este tot o varianta 102 zapacita de Markus, hi.

Link spre comentariu

Nu il abandonez din simplul motiv ca am inceput sa invat cite ceva despre AVR-uri si vreau sa pricep cit mai multe despre ele. Nu ca as ajunge cine stie ce programator dar parca as vrea sa stiu cu ce se maninca ciorba asta. Sunt convins ca nu se poate face de pe o zi pe alta dar, vorba ceea, merita sa incerci. Sunt curios ce va mai scinteia prin capetele baietilor.

Link spre comentariu

Am vrut de fapt sa spun ca nu ma mai reped cum apar sa testez noile variante, astept sa am timp de pierdut. De ex. acum am testat ultima varianta de soft si pare mai putin exacta decit cea anterioara (prima versiune 1.02) care o aveam. N-a mai butonat nimeni??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări