bentanioan Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 N-a mai testat nimeni noua varianta?? Nici calibrarea nu ma prind cum functioneaza...P.S. vreau si eu un link spre veriunea compilata 1.05 de pe site ca nu dau de ea!!??Scuze de intarziere, http://www.mikrocontroller.net/topic/248078 aproape jos.Varianta asta la mine n-a mers deloc,daca intelegeti ceva de pe site va rog sa postati. Link spre comentariu
bentanioan Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Intr-adevar vad ca merge si cu 07 in loc de FF"strip-line" spre rusinea mea, nu ma prind ce inseamna in cazul asta!A modificat porturile pt. a usura conectarea la LCD.Cred ca a facut asta pentru varianta cu circuit de test (gaurit).Am reusit sa compilez din ''Markus'' versiunea 1.05 Link spre comentariu
bentanioan Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 L-am testat,nu masoara bobine si ESR,nu inteleg,poate sunt versiuni nefinalizate! Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 La fel spunea si Marele Savant. Poate ca trebuiesc preluate fisiere din versiunea anterioara, cea care masoara bobine si ESR. Din cite am vazut in fisierele in care am scotocit se face trimitere la masurare ESR si bobine. Probabil ca nu s-au mai obosit sa le transfere si ei desi le-au utilizat. Din cite am vazut pe forumul lor marea lor problema este influenta tensiunii de alimentare asupra preciziei masuratorilor. Cred ca sunt intr-o faza de dezbatere teoretica a maririi preciziei. Vad ca sunt foarte implicati in gaselnita aceasta. Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Baietii astia dorm cu smt-ul in brate, cred. Alta modificare.Asta o fi ce ne trebuie? http://www.mikrocontroller.net/svnbrows ... athrev=105 In orice caz devine stresant... Link spre comentariu
bentanioan Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Am conpilat pentru m328p ultima varianta. Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Multumesc. Cum pare fata de celelalte? Deocamdata am totul vraiste pe aici si nu pot programa AVR-ul.Stiti pe undeva o carte in care sa se explicitexe ANSI C? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Trebuie vazut practic, pe forumul nemtesc nu scrie ce modificari are?? Mie imi apare ca ar fi tot varianta 1.02. Poate miine dimineata incerc si va spun, deja m-am cam plictisit de acest tester. Si cred ca si altii, deja vad ca mai sintem 2-4 persoane care mai combatem pe aici.Emil Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 am izbutit sa ma degajez dintre fierotenii si sa il programez. nu remarc nimic deosebit, deocamdata. inafara faptului ca este complet aiurea. Daca dai selftest, nu se mai opreste. L-am lasat sa mearga 10 cicluri si i-am taiat avintul intrerupind alimentarea. La fel face si la masuratoare. In plus precizia este mai mica decit la varianta 102. De fapt si aceasta este tot o varianta 102 zapacita de Markus, hi. Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Cum spuneam, baietii nu au somn. Inca modifica. Mai sunt citeva chestii de la pg.105 la 109 dar m-am oprit la ultima, 109 http://www.mikrocontroller.net/svnbrows ... athrev=109 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Io abandonez, trebuie sa ma mai ocup si de alte chestii. Astept sa aflu de la voi cind apar imbunatatiri esentiale.Emil Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Nu il abandonez din simplul motiv ca am inceput sa invat cite ceva despre AVR-uri si vreau sa pricep cit mai multe despre ele. Nu ca as ajunge cine stie ce programator dar parca as vrea sa stiu cu ce se maninca ciorba asta. Sunt convins ca nu se poate face de pe o zi pe alta dar, vorba ceea, merita sa incerci. Sunt curios ce va mai scinteia prin capetele baietilor. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Am vrut de fapt sa spun ca nu ma mai reped cum apar sa testez noile variante, astept sa am timp de pierdut. De ex. acum am testat ultima varianta de soft si pare mai putin exacta decit cea anterioara (prima versiune 1.02) care o aveam. N-a mai butonat nimeni?? Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 La aceeasi concluzie am ajuns si eu. Deocamdata ma straduiesc sa invat sa fac cablaje. Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Pai da.... Vad ca a aparut varianta 103 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum