mosu20 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Pai fusebitii au fost inscrisi fara cristal?Mai am ceva de verificat la programator si incerc din nou. Link spre comentariu
bentanioan Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Da,m328p este inca pe placa adaptoare pt.SMD,am scris .hex si .eep (legaturi cu fire la ponyser si alimentat cu 5V extern,atat m328 cat si ponyser).Dupa asta am modificat fuse dupa care nu l-am mai putut citi.Pus crystal si condensatori si l-am citit cu Sina si AVRBurn...Urmeaza sa-l pun la loc si vedem. Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 cRED CA AM GASIT. aM SETAT 07, D9, FF si baiatul a acceptat scrierea fusebitilorprobat in montaj si functioneaza. face de 3 ori aceeasi masuratoare Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Intr-adevar vad ca merge si cu 07 in loc de FF"strip-line" spre rusinea mea, nu ma prind ce inseamna in cazul asta! Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Baiatul a realizat montajul pe o placuta de test. ceva cam asaTTester_strip.pdfSchema pentru care a facut montajul este aceastaTransistorTester_strip.pdfSunt unele mici modificari. Trebuie sa asteptam ca titularul sa faca el compilarile de baza.Oricum, m-am bucurat cam repede. Vad ca da unele rateuri la autotestare. Mai trebuie lucrat. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Multam, nu prea ma prind care este diferenta intre scheme, dar sint cam pe plecat si poate mi-a scapat ceva. In schimb am testat hex-ul si ( nu cred ca e din cauza ca am pus 328P) nu-mi detecteaza bobine si electrolitici. restul nu m-a mai interesat. Si eep este in limba germana! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 N-a mai testat nimeni noua varianta?? Nici calibrarea nu ma prind cum functioneaza...P.S. vreau si eu un link spre veriunea compilata 1.05 de pe site ca nu dau de ea!!?? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 M-au convins baietii astia. Chiar au imaginatie!http://c2.at.ua/load/radioljubitelskie/ ... /23-1-0-41 Daca cineva ar realiza o scula din asta sigur ar fi doritori. Eu am reusit sa fac trei montaje la un display,esr,smt si puntea lcfhttp://img15.imageshack.us/img15/7695/picture510w.jpghttp://imageshack.us/photo/my-images/84 ... re509.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 508xm.jpg/mai vreu sa incorporez un frecvetiometru sau un generator de semnal sa fie si mai compact.Este bine ca se reduce spatiu. Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Super ...si felicitari...deci nu ai facut schema cu f-metru de pe site-ul rus...?si cum te lauzi cu precizia ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Super ...si felicitari...deci nu ai facut schema cu f-metru de pe site-ul rus...?si cum te lauzi cu precizia ?Idea a fost si de acolo dar pentru a incorpora esr-capacitametru am facut niste modificari.Toate trei montaje sunt facute individuale,iar pentru partea de afisare este alt cablaj.Toate trei sunt cu redresare filtrare,stabilizare individuale.Cu alta folosesc un transformator. Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 pt 3 afisari la un LCD ai folosit 1N4148 si rez de 10k ?macar asa chiar ar fi Multi Super Metru....... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 pt 3 afisari la un LCD ai folosit 1N4148 si rez de 10k ?macar asa chiar ar fi Multi Super Metru....... Diode 1N4148 rezistente de 1k si comutatore.Versiunea aceasta de ESR-capacitametru nu am reusit sa combin doar cu diode si rezistente. Link spre comentariu
GanMark Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 deci e inca in teste.....oricum e super la un LCD sa avem mai multe device-uri care cateodata ocupa spatiu pe masa.... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Imi este functional de mai mult timp si este ok,am facut o paranteza referitor cu cel de pe acel sait.Si am pus in functie de nevoile personale. Link spre comentariu
mosu20 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 "Daca aveti timp compilati si 328p, va rog. Nu ma descurc inca cu AVR4." -acceeasi rugaminete, eu sint acasa pe calc de acasa nu-mi lucreaza avrstudiopt. mosu20 -328 defect. faceti programatorul recomandat de mine. E foarte OK si cu adaptoarele respective se descurca cu o gramada de chestii. Va ia maxim 4 ore constructia. Softul merge pe orice masina, nu are nevoie de drivere, este si versiune de linux...EmilMi-a trecut prin cap sa fac dar nu am ce imi trebuie. Deocamdata am oarece jena, hi, asa ca trebuie sa o cirpesc cum pot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum