Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

aici http://openprog.altervista.org/OP_eng.html gasiti tot ce trebuie pentru openprog.Este un program ce nu se instaleaza,ruleaza direct,fara driver,trebuie doar hexul pus in PIC 18F2550

Este alcatuit dintr-o placa de baza ,programatorul propriuzis adica,si cateva placute adaptoare pentru tot felul de controlere si memorii.Eu am facut doar placa de baza ,placuta adaptoare de atmega si cea de picuri .Acestea se infig pe placa de baza.Cablajele de acolo trebuie dat mirror daca vreti sa le faceti cu transfer toner,asa cum sunt acolo ,sunt pentru metoda foto (n-am avut incotro si am facut si UV-boxul cu ocazia asta)

Ca o mentiune ,nu stie atmega 328P si 168P ci doar 328 si 168, fara P .

Astazi am mai facut niste probe de scriere citire de picuri 876A si 877A ,vad ca merge bine

Link spre comentariu

Eu am programat 328P avind selectat 328 si a iesit OK. Placa de baza se poate folosi fara adaptoare pentru PIC-uri cu max. 20 pini, memorii 24Cxx sau ICSP pt. PIC.Emil

Link spre comentariu

informatii utile,avand in vedere ca parca nu e asa de cunoscut acest tip de programator...,parerea mea

Eu l-am semnalat intr-un topic la unde se discuta despre programatoare cind l-am descoperit.
Link spre comentariu

Salutari!este cineva disponibil sa compileze si ultima varianta aparuta?? Este numai pentru 168 si 328 am inteles. Mie imi trebuie pt. 328P.Poate imi face si mie cineva o surpriza pe ziua de azi!Multumiri, Emil

Link spre comentariu

Je nici atit nu stie, cred totusi ca mai lipseste cite ceva, nu este proiectul complet. eu tocmai am terminat de dw un AVR studio 4 si incerc sa-l instalez si sa ma dumiresc cum devine problema. dar pina atunci poate ne ajuta cineva care deja stie.!

Link spre comentariu

Nema stiinta la mine. L-am instalat si am folosit un proiect complet, dar la comanda build zice:"Build started 10.11.2012 at 23:03:34" si asa moare. Mai bine ma apuc sa duc coropisnitele la pascut si astept sa ne ajute cineva...

Link spre comentariu

Nema stiinta la mine. L-am instalat si am folosit un proiect complet, dar la comanda build zice:"Build started 10.11.2012 at 23:03:34" si asa moare. Mai bine ma apuc sa duc coropisnitele la pascut si astept sa ne ajute cineva...

Cred ca trebuiesc descarcate toate cele care sunt pe http://www.mikrocontroller.net/svnbrows ... athrev=103.Din cite am vazut Markus nu da decit fisierul Makefile modificat de el si ne da niste instructiuni cum sa ne jucam cu el. Cred ca pentru a obtine ceva trebuie sa mai pigulim niste fisiere de pe ici pe colo.In plus nu vad acolo fisierul care sa stabileasca rutina de urmat. Cred ca tot @bentanioan ne scoate din uimire. Bine ar fi, poate, sa ne si spuna ce fisiere trebuiesc adunate pentru a scoate un hex operational. Pina la urma cred ca daca il tot modifica baietii astia va iesi o racheta.Am o intrebare de Giga: pentru a restabili fusebitiitrebuie ca Atmega doctor sa fie de acelasi tip cu pacientul? Concret, ca sa deblochez un 328p, doctorul trebuie sa fie tot un 328p sau merge ca hexul si fisierul bin sa fie scrise in Atmega8?
Link spre comentariu

e acelasi doctor si acelasi soft pentru oricare atmega pus la deblocare

Cinstit vorbind nu inteleg. Care soft se utilizeaza? De pe siteul in cauza am descarcat asa ceva:[attachment=0]atmega-hvpp-fusebit-doctor_update11.rar[/attachment]Daca te uiti in arhiva vei vedea ca exista fisiere .bin si fisiere .hex pentru fiecare tip de AVR. Este vorba de fisiere care se incarca in "doctor" si doftoricesc orice alt tip de microcontroler recunoscut de program?
Link spre comentariu

Sa nu fie oftopic,in seara aceasta am testat versiunea de deblocator cu atmega 8 smd .Dar este ca cel in capsula dip.Depinde cred cum este blocat integratul.Atit nu am cumparat Ft232RL.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări