Marele Savant Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Bine. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 nu ai gasit nimic interesant cu PIC.? asta e, multi inca folosesc pic-urile, ce o sa le zice userilor de la sectiunea pic? ca sunt neinteresanti? Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 PIC vs. AVRwindows vs. linuxtranzistoare vs. tuburiamerica vs. irak romania vs. inteligenta ceva potriviri ?Blind imi cer scuze , dai putin cu matura. Link spre comentariu
nana Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Domne nu mai polua acest topic cu picuri sau despre picuri ... in inceputu threadului in primu post specifica clar ca proiectu este cu atmel.. no daca tu ai trei perechi de oua de gaina si poate vrei apucate frate si porteazal pe PIC eu unu refuz sa pun mana pe vre-un PIC in viata mea, pana acu am lucrat cu atmel si ma descurc destul de bine cu ele.Long live to ATMEL & dead to PIC.... :wav: Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Domne nu mai polua acest topic cu picuri sau despre picuri ... in inceputu threadului in primu post specifica clar ca proiectu este cu atmel.. no daca tu ai trei perechi de oua de gaina si poate vrei apucate frate si porteazal pe PIC eu unu refuz sa pun mana pe vre-un PIC in viata mea, pana acu am lucrat cu atmel si ma descurc destul de bine cu ele.Long live to ATMEL & dead to PIC.... :wav:alt stressat , ce am zis frate de rau? lucrez cu ce imi cade in mana , de la mama lui de eft pana la hibrid Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Salut.V-as fi recunoscator daca mi-ati spune unde gasesc in tara afisaj pentru acesta tester .Sau echivalente ale lui.Sau daca merge orice afisaj 2x16. Link spre comentariu
yo6pir Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Merge orice afisaj 2x16 caractere, compatibil HD44780. Link spre comentariu
vio2007 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Salut.V-as fi recunoscator daca mi-ati spune unde gasesc in tara afisaj pentru acesta tester .Sau echivalente ale lui.Sau daca merge orice afisaj 2x16.Pentru afisoare incearca aici - link. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 sau acesta http://www.adelaida.ro/product_info.php?cPath=87_118_275&products_id=9143 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Va multumesc pentru ajutor.Acum ,ca am inteles de care trebuie , nu ma hotarasc pe care sa-l iau de la Adelaida.Unele sunt mai ieftine. Stiti cumva de ce?As mai avea o intrebare:la programatorul pentru microcontrolere AVR din atasament , quartul de 4 mhz este cumva cu 3 picioare?Eu nu am vazut de tipul albastru din schema cu 2 pini, cum cere schema. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 e un rezonator ceramic, dar nu trebuie sa il pui, eu pun un quartz (poti pune un soclu cu 3 gauri) doar cand se programeaza pentru oscilator extern de x Mhz.vezi ca nu toate LCD-urile nu sunt perfect echivalente, eu am unele cu backlight (nu cu retroiluminare) si nu recunoaste semnul de ohmega si micro (am explicat mai sus) Link spre comentariu
yo6pir Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 @oivp2003Ai grija sa nu cumperi un afisaj LCD, compatibil HD44780, pe alfabetul chirilic. La TME se gaseste cu 17 lei si era sa ma pacalesc sa-l cumpar, noroc ca am observat la timp. Intreaba inainte vanzatorul daca nu e pentru alfabetul chirilic caci altfel iti va afisa in rusa (HI!). Fii atent! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 La anul o s?-l termin ?i eu, mai am de cump?rat Atmega8 ?i de modificat codul pentru display 16x1 (DEM16101 mai exact). Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 revin c-o intrebare acest LCD se poate utiliza pt acest tester? Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 deala am eu, de la TME, am spus mai sus care e problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum