Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Din poze parca ai LCD verde si din cate stiu consuma mai mult decat cele albastre. Cu bateriile de PC nu cred ca te tine mult. Variante: sursa externa de alimentare (mai ocupi o priza, cablu in plus, etc) sau alta carcasa. Pune o poza cu carcasa, poate scapi de ea.

Link spre comentariu

Din poze parca ai LCD verde si din cate stiu consuma mai mult decat cele albastre. Cu bateriile de PC nu cred ca te tine mult. Variante: sursa externa de alimentare (mai ocupi o priza, cablu in plus, etc) sau alta carcasa. Pune o poza cu carcasa, poate scapi de ea.

Consumul este la fel.Totul depinde cum ii limitezi prin rezistenta care alimenteaza ledurile de la displai.
Link spre comentariu

Adi, mai facut sa rad : nu e OK ca nu incape bateria :ras: Esti tare! Felicitari pentru realizare, a iesit super. Am incercat si eu o astfel de carcasa si am renuntat din acelasi motiv ca tine. Poti fixa bateria in spatele carcasei, cu o bucatica de tabla de aluminiu prinsa in 2 holzsuruburi pentru plastic. Este cam inestetic, dar avand in vedere ca privesti LCD-ul, nu spatele carcasei, merge.(Macar pana la alta carcasa).

Link spre comentariu

Salut baieti,Si eu am facut un SMT intr-o carcasa in care nu incapea bateria. Dar am gasit o optiune mai buna decat bateria:am pus o mufa jack si-l alimentez de la un "cub" pentru telefon, din acela de care avem cu totii prin casa prin toate sertarele, HI! :rade:

Link spre comentariu

pai cu timpul cred ca adopt si eu solutia asta, numai ca la inceput vreau sa ma mai "plimb"cu el carcasa mea este inspirata tot de pe siteul dvs

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am nevoie de cablaj in format eagle ,

sunt in trend cu unii useri lam facut invers iam dat chiar si gauri aveam de cand sa il fac si cand am pus lcd ul sa vad cum vine opaaa. surprinza

cineva mai sus vrea sa foloseasca un cristal de 1 mhz care se gaseste mai greu dar daca folosim un cristal de 8 mhz si un rescaller de 8 nu avem un mhz ?

iar datele din adc se pot citi o data se salveaza intr-un vardum iar dupa se executa testele pentru verificare componta.

Nu am citit codul dar teoretic ar trebui sa merga..

editat de mircea calin

Link spre comentariu

asta lam folosit da e o problema cu el lam printat asa cu e si a iesit invers cea ce e gresit normal trebuia sa iasa ok tinand conta ca scrisu se citeste coret.asta e greseala de incepatori cine a facut cablaju a folosit top layer pe post de bottom layer de aici e si faza cu crisu corect cablajul invers.acm am pus la corodat a 2 a placa.un link ceva cu un sistem glisant de corodat care sa imi miste recipientu de clorura sus jos 3 cm un link ceva asa sper sa le scot in 5 minute si nu 20 cat stau acm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări