albasete Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 O aplicatie care nu foloseste ADC-ul intern. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 O aplicatie care nu foloseste ADC-ul intern.ca de ex? Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Cauti care Atmega nu are ADC si apoi vezi schemele in care este utilizat. Este o sectiune in forum despre mc. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Cauti care Atmega nu are ADC si apoi vezi schemele in care este utilizat. Este o sectiune in forum despre mc.ADC este convertor analog digital,trebuie determinat exct care este portul cu pricina si nu il floseste in aplicatie. Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Nu ma pricep la ucontrolere Atmega, dar cred ca in acest montaj (SMT) sunt folosite cele 3 ADC-uri de la pinii 23, 24, 25 ... Daca 1 sau 2 ADC-uri ar fi inutilizabil(e), s-ar putea folosi in loc cele de pe pinii 26 & 27, DUPA modificarea corespunzatoare a programului. #define ADC_PORT PORTC#define ADC_DDR DDRC#define ADC_PIN PINC#define TP1 PC0#define TP2 PC1#define TP3 PC2 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Perfect de acord ,si eu am patit cu un atmega 8 la control volum,am modificat portul si a fost ok. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 cumparat alt atmega8 reprogramat si iata rezultatul cine are softul tradus in romana? Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 viewtopic.php?t=50190&p=798413#p798413 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Daca nu-l gasesti am sa-ti dau pe mes . Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 precizia ramane aceiasi cu hexul tradus? Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Precizia ţine de ADC-uri, oscilator şi rezistenţe, nu are treabă cu textele care sînt în EEPROM. Practic nu trebuie încărcat decît fişierul .eep dacă vrei să schimbi limba. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 cine ma poate ajuta cu niste mini mufe de genul celor de mai jos https://encrypted-tbn0.google.com/image ... DrYyVxVn-r sunt de genul celor pt osciloscop dar mult mai mici , am gasit pe net la un magazin cu 4,5 lei 2 bucati si un alt tip la 12 lei 4 bucati , dar e magazin online si au comanda limita de vre-o 40 de lei ( nu ma intereseaza cele fluke care sunt exagerat de scumpe) vreau sa le pun smt sa nu ma mai chinuii cu fel si fel de mufe Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Ca idee, eu am folosit o mufa mama DIN cu 3 pini, iar la mufa tata am conectat prin fire 3 crocodili mici. La nevoie se poate scoate mufa tata si introduce pinii componentei de testat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 aşa vreau şi eu să fac numai că în loc de crocodili să pun mufele de care am vb mai sus Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Gasesti la tme la cirlige pentru masurare, se merita daca mai cumperi si altceva,transportul la usa este 21 ron plus TVA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum