adicontakt Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 intereseul meu este sa imi arata deca sunt defecte spre ex tiristori , tranzistori fet , triace ,valorile lor mai putin Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 intereseul meu este sa imi arata deca sunt defecte spre ex tiristori , tranzistori fet , triace ,valorile lor mai putinEste ok atunci ,nu te mai chinui la sortat.Mi imi plasea mult la leduri caci vedeam anodul si catodul si se aprindea in impulsuri,iar cele de telecomanda le verificam.Sa ai spor la munca. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 azi am programat atmega si am dat drumul la testept inceput merge bine dar nu stiu care e faza cu ledulc a nu se aprinde delocam pus 2-3 leduri , inca , cu unele nu mai vrea sa plece trebuie sa tin apasat degetul continuu pe butonul d etest Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 azi am programat atmega si am dat drumul la testept inceput merge bine dar nu stiu care e faza cu ledulc a nu se aprinde delocam pus 2-3 leduri , inca , cu unele nu mai vrea sa plece trebuie sa tin apasat degetul continuu pe butonul d etestPune led de trei milimetri,cele de cinci milimetri cu se aprind.Este ca nu se mentine comanda pe tranzistorul care alimenteaza stabilizatorul. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 din pacate cred ca am busit microcontrollerrul nu stiu ce s-a intamplat dar acum imi afiseaza continuu asa free picture hosting oare se buseste daca am alimentat montajul invers? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 ai ceva conectat la intrare?Nu se arde repede,dar pe viitor incearca sa intercalezi pe intrarea de +v o dioda pentru cazul de inversare polaritate.Nu are cum sa fie dus integratul.Cind este dus nu afiseaza nimic. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 nimic conectat pe intrare , am pus si leduri si alte chestii la fel arata ba fet ba bipolar arataam reprogramat atmega cu 2 softuri diferite la fel facedeci cam ce s-a intamplat , am vrut sa aprind backlightul si am zis sa il leg pe direct fara rezistenta de 47 ohmi , moment in care s-au aprins ledurile de la backl;ihgt si nu ami arata nimci pe ecran , am reglat contrastul si mi-a scris battery weake *(mentionez ca testele le fac cu o sursa nu cu o baterie)dupa care am scos backlightul si am conectat din gresala alimentarea invers pt scurt timpsi de atunci cam asa arata Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Cind ai scris softul cum ai procedat?Ai sters si ai pus din nou sau ai scris peste softul vechi?Numai dac scri peste softul vechi poate sa ramina erori.Uite incearca cu acest soft merge bine la mine. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 am plecat de acasa ca sunt plin de nervi , am sters softul vechi si am bagat altul nouo sa incerc si softul de la tine cand ma mai domolesc Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Ai sursa de 5V in montaj, conform schemei ? Daca da, nu ai prajit mc-ul, iar daca-l prajeai arata cai verzi pe pereti, adica nimic. Stai linistit, mc-ul este inca bun. Dupa ce i-ti revii, urmeza ceea ce a spus vasile eugen. Bafta. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 am verificat si rasverificat , da am sursa de 5 volti in montaj Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 La fel afiseaza si cu softul nou ? Incearca sa-l mai stergi si rescriel. Verifica atent cablajul si conexiunile. Tensiunea de alimentare ai verificato ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 tensiunea de alimentare 9,22 v din sursa , dupa regulator 5 volti , scurt nu este pe nicaieri nici traseu intrerupt, soft rescris de 3 ori la fel arata Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 dupa discutii si masuratori indelungate s-a ajuns la concluzia (un coleg de pe forum) ca la momentul alimentarii inverse s-a distrus adc-ul intern al integratului si de aceea el merge programt dar nu mai masoara cum trebuie Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Un asemenea caz am avut si eu cu un atmega8 la control volum cu TDA.Nu functiona un port ca intrare.Si miam dat seama cum am pus un soft de joc cu leduri.Dar acel integrat se poate folosi in alta aplicatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum