yo6pir Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Merge orice model de ATMEGA8 indiferent de terminatie sau capsula. Ceasul este setat intern la 1MHz din default, asa ca nu conteaza limitarile referitoare la frecventa maxima a oscilatorului. Link spre comentariu
flo_sf25 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Daca nu ma inseal exact la fel este si al meu atmega8a-au.Merge brici. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 daca are cineva un cablaj facut cu atmega8a-au Link spre comentariu
flo_sf25 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Din comoditate si graba spre rusinea mea folosesc pentru toate circuitele cablaj de test. icon_hang Dar ce este asa greu sa proiectezi unu? Abia prinzi ceva experienta. In autocad este o joaca. Programul in sine este usor. Incearca pe un acad mai vechi 2000-2006 este mai deductibil.Probabil ca exista programe dedicate dar nu mi-am batut capul. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 capsula acestui atmel este smd , incerc sa o proiectez dar este....................greu Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 capsula acestui atmel este smd , incerc sa o proiectez dar este....................greu Da, ai dreptate, este ceva mai greu la smd fata de dil, mai ales daca folosesti si rezistente smd, condensatori smd, etc.Si merge softul de la DIP pe SMD ? Parca stiam ca nu merge ! Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 merge softul si pe smd , structura interna e aceiasi , dispunerea pinilor e alta Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 merge softul si pe smd , structura interna e aceiasi , dispunerea pinilor e altaNu te contrazic, am scris si eu primul meu Atmega8, pentru statia de lipit digitala.Dar am citit aici http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm la varianda smd, undeva in partea de jos a paginii scrie: ''Caution! Wrong code (e.g. PDIP mutlimeter version) can damage µC chip after powering up multimeter'' Der aceea am intrebat, asa este mai bine, intrebi. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 In tehnologie SMD e mai simplu,intr-o dupamasa am facut o placa cu 500 de componente...daca ai materialele potrivite nu e asa greu. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Pai nu ne-o arati si noua? mai tragem si noi cu ochiul Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 merge softul si pe smd , structura interna e aceiasi , dispunerea pinilor e altaNu te contrazic, am scris si eu primul meu Atmega8, pentru statia de lipit digitala.Dar am citit aici http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm la varianda smd, undeva in partea de jos a paginii scrie: ''Caution! Wrong code (e.g. PDIP mutlimeter version) can damage µC chip after powering up multimeter'' Der aceea am intrebat, asa este mai bine, intrebi. sunt doua versiuni cu smd si dip,si fiecare au hexuri separate Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 O variantă cu SMD-uri. O să fac și eu un multitester, dar am să refac cablajul; mi se pare inutilă partea cu alimentare exterioară, conectorul pentru LCD îl pun cu pinii pe un singur rând, regulatorul de tensiune îl înlocuiesc cu LM1117MP-5.0 Schema e nu are LEDul de power-on si circuitul de auto power-off Întrebare: la varianta clasică, se poate folosi ATMEGA8L-8PU? Link spre comentariu
yo6pir Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Ce este "IC3" in schema de mai sus si ce rol indeplineste acolo ? Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 IC3-ul cred ca este mufa de test... Link spre comentariu
yo6pir Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Da, asa este, acuma imi dau seama, dar softul, se potriveste cel pe care-l stim cu totii? Adica softul de la SMT? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum