Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Multa sanatate, bucurii, satisfactii spirituale si materiale, tuturor administratorilor, membrilor si vizitatorilor acestui grozav forum ! La multi ani !Cand am construit primul SMT (Multumiri initiatorului !) am cumparat Atmega8 cu 5 lei ! Acum ori nu se mai gaseste, ori pretul este aberant ! Am cautat si la hobby-stii de pe acest forum, dar degeaba...asa ca pun si eu o intrebare : poate fi inlocuit acest microcontroler cu un altul, mai accesibil, ca pret si disponibilitate ?

Link spre comentariu

softul poate fi compilat si pentru alte microcontrollere. verifica sa aiba numarul corespunzator de pini pentru LCD , si intrari 3 ADC pentru partea de masurare analogica a algoritmului.

frecventa de lucru e de 1MHz deci asta nu ar fi o problema.

la multi ani si tie, numai bine in 2011!

LE: eu cumpar atmega8 (dar si alte componente) de aici: http://stores.ebay.com/Thai-Shop-Etc

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea si LA MULTI ANI!Ati incercat la TME? Au preturi bune si transport destul de ieftin in Romania, 19RON/pachet. In antetul forumului gasiti link-ul de cautare. Merita incercat! Toate bune.

Link spre comentariu

La MULTI ANI TUTUROR.Am si eu o intrebare despre TEM daca nu ai firma ,se livreaza componente .Din alte surse mi sa spus ca nu dar acum nu stiu ce sa cred.......

Link spre comentariu

LA MULTI ANI !!! la toata lumea.La TME nu mai au Atmega8 decat -16AU (smd):Farnell.JPG[/attachment] aici ar merge un grup buy, iese o bucata cam la 14,15 lei (cu TVA de 24% si transport...)Eu am comandat de la ei (chiar ATMEGA8-16PU, dar numai cinci bucati, dupa care am asteptat vreo doua luni, ca nu erau pe stoc...), transportul este numai 20 de lei, iar la produsele aflate in stoc, pachetul ajunge in doua zile.Daca sunteti interesati, incercam o comanda...

Link spre comentariu

e doar o memorie flash de 256ko. nu e procesor ca atmega8 sau pic.poate fi folosit pt inlocuit bios defect la placi de baza pc mai vechi.- referitor la grup buy pt atmega8 intru si eu pt 4 bucati, si as fi interesat si de 4 bucati display lcd 2x16 cu backlight.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări