flo_sf25 Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Am trimis PM ca sa nu vorbesc aici in OFF.Merci de raspuns. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Multa sanatate, bucurii, satisfactii spirituale si materiale, tuturor administratorilor, membrilor si vizitatorilor acestui grozav forum ! La multi ani !Cand am construit primul SMT (Multumiri initiatorului !) am cumparat Atmega8 cu 5 lei ! Acum ori nu se mai gaseste, ori pretul este aberant ! Am cautat si la hobby-stii de pe acest forum, dar degeaba...asa ca pun si eu o intrebare : poate fi inlocuit acest microcontroler cu un altul, mai accesibil, ca pret si disponibilitate ? Link spre comentariu
radhoo Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 softul poate fi compilat si pentru alte microcontrollere. verifica sa aiba numarul corespunzator de pini pentru LCD , si intrari 3 ADC pentru partea de masurare analogica a algoritmului. frecventa de lucru e de 1MHz deci asta nu ar fi o problema. la multi ani si tie, numai bine in 2011! LE: eu cumpar atmega8 (dar si alte componente) de aici: http://stores.ebay.com/Thai-Shop-Etc Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 LE: eu cumpar atmega8 (dar si alte componente) de aici: http://stores.ebay.com/Thai-Shop-Etcla un group buy cine se baga? Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Eu as lua 2-3 Atmega8-16.... Link spre comentariu
alin85 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 LE: eu cumpar atmega8 (dar si alte componente) de aici: http://stores.ebay.com/Thai-Shop-Etcla un group buy cine se baga?eu as fii interesat....ce vrei sa cumperi? ce suma? pe mine m-ar interesa ceva CI, maxim 50$ Link spre comentariu
boboBOBO Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 as dori si eu niste piese ! Cand dati comanda , astept un mesaj dar hai sa nu poluam topicul asta , facem altul la Group Buy ! La multi ani tuturor ! Link spre comentariu
yo6pir Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Salutare la toata lumea si LA MULTI ANI!Ati incercat la TME? Au preturi bune si transport destul de ieftin in Romania, 19RON/pachet. In antetul forumului gasiti link-ul de cautare. Merita incercat! Toate bune. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 La MULTI ANI TUTUROR.Am si eu o intrebare despre TEM daca nu ai firma ,se livreaza componente .Din alte surse mi sa spus ca nu dar acum nu stiu ce sa cred....... Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Se pare ca de la Atmega 8 trebuie sa ne luam ramas bun ,la mouser nu mai exista,cred ca nu se mai fabrica. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 de anu trecut se stia de el ca nu se fabrica, din cite mi sa spus unde am apelat ,dar ce au ramas pe stocuri si acestea cu preturi mai mari...... Link spre comentariu
CADASEDA Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 sant si eu interesat de cateva bucati de atmega8-16pu si de cateva display-uri 2x16. cred ca santem destui interesati pt a fonda un grup buy. Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 LA MULTI ANI !!! la toata lumea.La TME nu mai au Atmega8 decat -16AU (smd):Farnell.JPG[/attachment] aici ar merge un grup buy, iese o bucata cam la 14,15 lei (cu TVA de 24% si transport...)Eu am comandat de la ei (chiar ATMEGA8-16PU, dar numai cinci bucati, dupa care am asteptat vreo doua luni, ca nu erau pe stoc...), transportul este numai 20 de lei, iar la produsele aflate in stoc, pachetul ajunge in doua zile.Daca sunteti interesati, incercam o comanda... Link spre comentariu
flo_sf25 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Intrebare! Am gasit intr-un modem un astfel de Multi-Purpose Flash 39sf020. http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 496_DS.pdf Stie cineva daca se poate folosi in loc de ATMEL in SMT sau alte proiecte?? Link spre comentariu
CADASEDA Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 e doar o memorie flash de 256ko. nu e procesor ca atmega8 sau pic.poate fi folosit pt inlocuit bios defect la placi de baza pc mai vechi.- referitor la grup buy pt atmega8 intru si eu pt 4 bucati, si as fi interesat si de 4 bucati display lcd 2x16 cu backlight. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum