matzah Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 @ simnakovi. am vazut ca aveai postat o versiune de ceas cu atmega8 si SDA5708. Ai idee daca exista vreo versiune similara pentru display-urile folosite in acest proiect? Ar merge combinarea celor 2 programe dat fiind ca unul merge pe oscilatorul intern iar celalalt foloseste un quartz de 4mhz? Intreb si eu ca profanul in ale microcontrollerelor. Link spre comentariu
yo6pir Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Am facut chiar eu o versiune de ceas combinata cu 2 senzori de temperatura tip LM35. Dar nu vad cum s-ar putea combina cele doua scheme, respectiv cele doua softuri, cu atat mai mult cu cat eu am scris softul in BASCOM AVR. Totusi, postez aici proiectul poate intereseaza pe cineva. Link spre comentariu
wotanel Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 O versiune mai noua de soft testata de mine. Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Ce stie sa faca in plus? O fi virus pentru atmega8 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 O versiune mai noua de soft testata de mine.Spune-ne si noua despre aceasta versiune. Link spre comentariu
soptea Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Cine ar putea sa mi spuna si mie (care am ramas din pacate la nivelul anilor 90 ,basic,fortran) cum as putea sa modific in soft valorile rezistentelor de 680 si 470 ,poate mai imbunatatesc precizia , ca nu vreau sa fac comanda doar de cateva rpm -uri .Se merita sa mi bat capul? Link spre comentariu
srdjan Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 in softul gata compilat nu se merita bataia de cap. cine are codul sursa modifica si compileaza in mai putin de un minut. vezi cine are soft-ul si roaga-l sa-ti compileze cu valorile dorite si sa-ti trimita codul. te-as servi chiar eu dar nu am facut proiectul... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 1, 2010 Partajează Postat Octombrie 1, 2010 În main.c se modifică liniile 24 şi 25: #define R_L_VAL 677 //R_L; Norm wert 680 Ohm#define R_H_VAL 471000UL //R_H; Normwert 470000 Ohm, als unsigned long angeben Link spre comentariu
soptea Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Am recitit topicul original de pe mikrocontroller.net si reiese valorile rezistentelor nu sunt f critice si nici precizia testerului nu este iesita din comun(undeva la 3 % zice Markus,am vazut ca difera si functie de exemplarul de Atmega folosit) .Idee : se poate modifica testerul astfel incat sa poata fi folosit intr-o schema de masurare in circuit in trei puncte ,2 testere pe componenta si unul la masa circuitului ?Se citesc trei masurari :-pe componenta -intre pinul 1 al componentei si masa ,pinul 2 fiind conectat la masa de tester-intre pinul 2 al componentei si masa ,pinul 1 fiind conectat la masa de testerSe scrie un sistem de ecuatii cu 3 necunoscute prin rezolvarea caruia se deduce valoarea componentei .Zilele astea in masura timpului o sa incerc rezolvarea pe hartie a sistemului de ecuatii ca sa imi verific teoria. Link spre comentariu
tiritrobo Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Cu ATMEGA8-16PI merge? Ca am vreo douazeci de bucati disponibile. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Cu ATMEGA8-16PI merge? Ca am vreo douazeci de bucati disponibile.Merge cu tipul acesta. Nu îmi donezi şi mie unul ? Link spre comentariu
tiritrobo Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Cu ATMEGA8-16PI merge? Ca am vreo douazeci de bucati disponibile.Merge cu tipul acesta. Nu îmi donezi şi mie unul ?Daca imi programati si mie unul cu testerul din topic. Link spre comentariu
yo6pir Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 O caseta de la TME si o "fatza" noua de Super-Multi-Tester. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 daca imi programati si mie unul cu testerul din topic.ti-am dat pm Link spre comentariu
tiritrobo Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 daca imi programati si mie unul cu testerul din topic.ti-am dat pmTrimite-ti adresa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum