Spitfire Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Acum 4 minute, Craciun a spus: Salut Imi poti da un link spre carcasa? Mersi BR/Daniel https://cleste.ro/carcasa-tester-lcr.html https://cleste.ro/multi-tester-lcr-componente-m328-cu-interfata-grafica.html Evident, Black Friday s-a terminat... Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Salut, Am gasit carcasa la sigmanortec. Mersi BR/Daniel Link spre comentariu
cristi7521 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 (editat) ... Editat Decembrie 12, 2023 de cristi7521 Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Salut @Spitfire, La tine carcasa a venit tot dezmembrata si acoperita cu niste folie maro? Cum ai dat jos folia, ca eu nu reusesc? BR/Daniel Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Salut, M-am descurcat cu folia. Ca impresie testerul e super , face toti banii. BR/Daniel Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Salut @Spitfire Poti pune o poza cu ce indica testerul la un mosfet, te rog? Mersi BR/Daniel Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Mai simplu pune tu o poza cu ce indica al tau. Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 (editat) Salut @manolo Al meu indica o rezistenta intre 2 pini si il detecteaza ca rezistor. Editat Decembrie 16, 2023 de Craciun Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Apropos de carcasa, asa arata multitesterul meu impachetat intr-o carcasa printata 3D (12x8x3,5 cm): Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 (editat) Salut @draku De ce i-ai lasat spatiul ala unde se vede niste cupru pe PCB? Tranzistoarele se infig in soclu ZIF, cupru ala pe PCB nu stiu ptr ce e...? BR/Daniel Editat Decembrie 16, 2023 de Craciun Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 @Craciun zona respectiva este pentru componente SMD. Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 (editat) aha, mersi Eu am vazut ca mosfetii SMD din laptopuri au mai mult de 3 terminale....in fine or fi si ceva tranzistori smd cu 3 terminale. Editat Decembrie 16, 2023 de Craciun Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Salut @manolo Al meu indica o rezistenta intre 2 pini si il detecteaza ca rezistor. E bun de aruncat. Link spre comentariu
draku Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Acum 39 minute, Craciun a spus: Salut @draku De ce i-ai lasat spatiul ala unde se vede niste cupru pe PCB? Tranzistoarele se infig in soclu ZIF, cupru ala pe PCB nu stiu ptr ce e...? BR/Daniel Exact cum zice colegul @Stefan, este pentru testarea componentelor SMD, care pot fi nu doar tranzistori, ci si diode, rezistente, conzi, etc. Padurile de cupru sunt conectate la cele 3 intrari ale multitesterului, ca si cele 3 borne de sus (cam masive, dar atat s-a putut)... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Acum 19 minute, draku a spus: ca si cele 3 borne de sus (cam masive, dar atat s-a putut)... In timp nu o sa regreți ca sunt mai masive bornele si implicit bananele. Acum 30 minute, manolo a spus: E bun de aruncat. Testatul sau tranzistorul? Sau ambele? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum