mcxc Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 In cazul care microcontrolerul nu este unul nou, incearca sa pui pe o placuta de test microcontrolerul si exact aceelasi circuit oscilant din montajul unde a functionat apoi pune fire intr-e soclul programatorului si placuta de test. Nu este o metoda sigura dar se merita o incercare. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 La 14.08.2023 la 14:54, Marele Savant a spus: ai incercat sa-i refaci calibrarea? Am facut calibrarea dar se comporta la fel. Link spre comentariu
sand Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 Acum 23 ore, bobo123 a spus: Am setat fuse byte ca in pozele atasate. Eroare este cea din poza, nu mai stiu ce sa ii fac. http://www.99poze.ro/Tl_/ Nu stiu daca merge deblocarea dupa tutorialul asta dar merita sa incerci. In video deblocheaza un AtTiny2313. Link spre comentariu
bobo123 Postat August 15, 2023 Partajează Postat August 15, 2023 Acum 4 ore, mcxc a spus: In cazul care microcontrolerul nu este unul nou, incearca sa pui pe o placuta de test microcontrolerul si exact aceelasi circuit oscilant din montajul unde a functionat apoi pune fire intr-e soclul programatorului si placuta de test. Nu este o metoda sigura dar se merita o incercare. Asa o sa fac. O sa il programez prin ICSP port. Link spre comentariu
bobo123 Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 Acum 20 ore, mcxc a spus: In cazul care microcontrolerul nu este unul nou, incearca sa pui pe o placuta de test microcontrolerul si exact aceelasi circuit oscilant din montajul unde a functionat apoi pune fire intr-e soclul programatorului si placuta de test. Nu este o metoda sigura dar se merita o incercare. Am incercat si asa dar nu merge. Am incercat cum a zis si colegul "sand" dar nu vrea. In cele din urma am reusit sa programez unul din atmega 328p copiind softul din alt multitester functional dar al doilea chip nu vrea, arata eroarea din poza de mai sus..cred ca este afectat fizic, s a alterat softul de la un cond incarcat. Multumesc colegilor pt ajutor. O zi buna tuturor! Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 Nu stiu ce a patit testeru tau. Al meu merge foarte bine doar ca arata acea capacitate de 42pf cand nu este nimic conectat. In rest nu am probleme cu el. Ma intreb daca se poate rescrie softu cu un USBASP. Care l-am comandat si o sa il am probabil intr-o sapt 2. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Curata conectorul de praf . Link spre comentariu
ionutz2013 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Nu e de acolo. L-am curatat si cu alcool izopropilic si la fel Link spre comentariu
hixpp02 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Nu cred ca să fie softul de vină, mai degrabă un contact imperfect sau componentă ieșită din parametrii la una dintre intrări. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 In urma cu vreo doua saptamani a fost Black Friday la Clestutz, am achizitionat un exemplar din acest supermultitester M328...genial e faptul ca arata corect Vloss-ul condensatorilor de orice tip, si ESR-ul inclusiv al celor de foarte mica capacitate, de cativa nano...surpriza a fost un condensator cu folie MKT...ESR cat casa!!! 4.7 ohmi... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Banuiesc ca s-a mai mentionat: "crocodilii" aia (unii) oxideaza binisor in punctele de contact, uneori trebuie masurat de 2-3 ori cu miscarea lor pe terminale. Am patit sa am rezultate diferite la masuratori. Nu spun ca e imposibil sa gasesti nepolarizati cu probleme, doar ca e indicat sa se repete masuratorile (sfat general). Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 (editat) Crocozbaurii aia sunt de toata jena,in cazul de fata mai bine cositoresti 2 terminale si direct in Zif. Editat Decembrie 12, 2023 de manolo Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Salut @Spitfire, Testerul a venit cu carcasa sau i-ai facut-o tu? si cat a costat? Mersi BR/Daniel Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 (editat) 1. Cele doua cabluri nu sunt "de toata jena", sunt EXCELENTE, firele au 1mmp sectiune, si 259 fire izolate cu silicon, impreuna au 0.02 ohmi: https://www.conexelectronic.ro/cabluri-pvc/8180-CABLU-ULTRAFLEXIBIL-SILICON-ROSU-259X0-07-MM-1023698960004.html 2.Cu sau fara firele acelea rezultatul este absolut acelasi, doar adauga cca. 4 pF in plus la capacitate. 3. Condensatori cu poliester MKT care au Vloss 0.1 % am gasit garla, doar unele cu polipropilena MKP-uri "de lux" nu au pierderi masurabile in dielectric, si evident, regele condensatorilor, mica-silver care are ESR=0 ohmi si Vloss-nimic. @Craciun - a fost de BF la Cleste, 47 lei testerul si vreo 8 lei carcasa+borseta de vinilin. Editat Decembrie 12, 2023 de Spitfire Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Salut Imi poti da un link spre carcasa? Mersi BR/Daniel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum